Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не верувам во љубовта...

Дискусија во 'Сингл' започната од StoryOfAGirl, 8 февруари 2010.

1. hristo

hristo Нов член

Се зачлени на:
    13 септември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vo ljubovta ne vveruvam izgubiv nades dali znae nekoi da mi kaze dali e ljubov da se gledas ednas ili dva pati mesecno a si vo vrska dolgo vreme

2. hristo

hristo Нов член

Се зачлени на:
    13 септември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vo ljubovta ne veruvam poveke dali znae nekoi da mi objasni dali e ljubov ednas ili dva pati meseco da se vidis so partnero a vo vrska ste podolgo vreme od edna godina

3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Некој се е*ава со некој друг ама кој?
    Не знам каква љубов е таа да се гледате 2 пати месечно.Напиши нешто повеќе на оваа тема:
    vrski/ljubovni-problemi-i-soveti-t243/13700.html#p2185196

4. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    За да не веруваш во љубовта треба да има многу причини, да си преживеал силни моменти кои те оттргнале од можноста за да ја почувствуваш среќата.Па, дури ни тогаш не би рекла дека треба да се откажеш.Тоа што си во врска повеќе од една година,а со партнерот се гледаш двапати во месецот не е доволна причина за да не веруваш во љубовта, освен ако постои нешто што ти поттикнува сомнеж и ти отвора простор за недоверливост меѓу вас.
    А за секој проблем постои решение,искрен разговор.

5. DRIVER

DRIVER Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
  6. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Незнам дали пишувам во оодветна тема но...дали сум јас единствена што мислам дека никогаш нема да пронајдам љубов онака обострана да биде и тој да ме сака и јас да го сакам бидејќи секогаш или ми се допаѓа некој што не ме ни забележува или јас му се допаѓам на некој што мене не ми се допаѓа?

На Medical girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. seasopraime

seasopraime Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    98
    Дефинитивно не си единствена :):*

8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.998
    Допаѓања:
    12.702
    Зависи кои се причините за толку ретко видување. Ако е далечина и немање средства ок. Сепак малку е. Моја другарка така се лажеше. Се гледаа 1-2 пати во месец и тоа претежно ако таа троши пари и отиде на еден ден. Дечкото често и викаше дека не ја сакаат неговите дека е постара, па не ја носеше дома, не ја водеше во друштво, за најубавите празници, Нова година таа дома седеше. И после толку време сфати дека нема иднина со него и дека со зор гледање 2 пати во месец на нејзин трошок не е врска.

9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.658
    Допаѓања:
    79.557
    Не верував се додека не го запознав дечко ми.

На HUNK и theowndemon им се допаѓа ова.
  10. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    5.103
    Љубовта дава смисла на нешта кои некогаш не можеме или не сакаме да си ги објасниме разумно, затоа љубовта мора да постои. Арно ама еднаш те изгорела понатаму се е покомплицирано, краткоречено меѓутоа ете, јас барем сеуште верувам дека љубовта носи љубов, омразата омраза. А сум слушнала за "паметни" момци што сметаат дека девојката треба се да поднесе за тој што ко бајаги го сака де, ко тоа еднонасочна да е. Е, не е :D затоа потоа жените се лоши, слабо толерираат ако знат што сакаат :). Таа другарка требало порано да му го покаже патот. ПОДОБРО САМ/САМА ОТКОЛКУ СО БИЛО КОЈ ИЛИ ВО ВРСКА РАДИ РЕДА.
    Без љубов животите не се целосни...

11. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Veruvam vo ljubov pa duri i na dalecina.Jas i mm imavme vrska na dalecina dolgi godini,se sto se saka se moze,eve i sega iako sme vo brak moze da kazeme kako brak na dalecina da imame zaradi negovata rabota koja ne e vo zemjava.Normalno e deka ima ljubov a najvazno od se e da ima razbiranje,verba i komunikacija...bez tie raboti i vo ista soba da ve zatvorat ako gi nema nema da opstanete zaedno.

На vitamina му/ѝ се допаѓа ова.
  12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    6.568
    ми се случи нешто многу лошо, што засекогаш ке ми остане врежано во душата,така да изгубив верба во љубовта.доволно е да имам мир во душата и да не се потсетувам на минатото.со тоа ке бидам среќна.

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Imav mnogu teski periodi vo ljubovta. No, sekogas veruvav deka eden den ke bidam mnogu srekna i ke imam nekoj koj ke me saka kako i jas nego. Taka i se sluci. Jas veruvam deka sekoj ima svoja srodna dusa koja ke ja pronajde vo vistinsko vreme. Ne treba da se gubi nadez poradi losi iskustva.

На paloma111, Outlook, girl__20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    Јас не знам како може во љубов да не се верува, кога изгледа не го знаете значењето на истото.
    Самите ние сме љубов :inlove: И се околу нас се вика ЉУБОВ.
    Кога ќе гледате и ќе сфаќате така, ЌЕ ПОЧНЕТЕ ДА ВЕРУВАТЕ ВО ЉУБОВ :)

На vitamina, eliesaab и Mishela им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.964
    Допаѓања:
    219.413
    Тој што не искусил љубов никогаш не го е пронашол вистинскиот човек крај себе.
    За љубов се потребни двајца, двајца што безусловно и неизмерно се сакаат...тоа е љубов.
    Љубовта не е љубење и умилкување, гнетење и мачење.

Љубовта е:
    Взаемна подршка
    Разбирање
    Длабока и неизмерна искреност
    Верба
    Компромис
    Вистински пријател
    Лошо и добро
    Доверба
    Старост.

Кога во еден човек неможете да се пронајдете себеси среќни и исполнети, кога не се разбирате а притоа се мачите и алудирате на љубов, кога неможете да се замислете и после долги години крај човека, не правете заеднички планови и немате заеднички гледишта за иднина, љубовта не е љубов.

Љубовта е љубов кога не се важни ниту километрите, ниту физичката далечина, ниту изгледот ами внатрешноста на човека, неговото исполнето и мирно срце и душа.

На Outlook, deskarada и Ginger^ им се допаѓа ова.
  16. Lilik

Lilik Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    6.255
    Ima iskrena ljubov obostrana no e mnogu retka