раскинавме...и он одма истиот ден се покаја ама јас инат...и ете мојот инат до кај ме доведе...ке оставам се на времето да си покаже како понатаму
Имаш 17 години пред две години кога сте раскинале сте тргнале на факс? Хммм сега ги смени на профилот...
не набрзинка ми е отворен профилов не сум ни приметила по толку време сеа гледам што како...хаха каква телепатија баш сеа и ајс тоа проверував ...
Пак не ти одговараат годините....со 19 се почнува 1 година на факс...или пак 18 и пол ама полниш до декемвр 19... Значи ако имаш 19 сега би требало да си 1 ва на факс и да одиш со сегашниот 3 4 месеци...а не 1 година...и чекај одма штом раскина со бившиот го фати сегашниот хмм Ај по моја рачуница сега би требало да имаш 21...
а сите сакаме да сме анонимни...немора веднаш да осудувате..мора точната дата да се стави на роденден и раганје ??сепак дискрецијата ми одговара ...ви смета што имам ставено лажна дата сега..побарав совет кој може да ми даде мислам најмалце е битна датата
не е проблемот во датата... гледај го твојот погоре наведен проблем Од јуни до сега има поминато 5 месеци. А ти си одела со бившиот. а 5 месеци не е 1 год за со новиот
Девојче, предходните мислења не ти се совпаѓаат со ова сега. Рече со сегашниов си 1 година, а на 6ти јуни си напишала дека имаш дечко 2 години. Од јуни до сега има поминато 5 месеци. Ајт.
Се отепа од чепкање во прилагодувања, изгледа сака да ги избрише предходните мислења. Па чепкаше и во правила и новости . Девојче, ајт горе има одјави се опција и оди да спиеш...
Мисија е извршена!!! Оффи Бонд 007 ја провали ами како....страшно и жално е на што губат време децата,а наводно иднината е на младите Може Том и Џери имаат друг термин,па додека го чекаат цртанот...не е на одмет Фемина
таман сакав да прокоментирам (се ставив у ситуација да мислам ) Читам дека девојкава лаже или сто ?не ми е јасно засто бре?