1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. stefan..c

stefan..c Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Mnogu sum povreden od devojkami,me faka strav,postojano se dvumam i so sledna vrska da ne izleze nesto slicno.

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Може уште многу пати да бидеш повреден, но тоа не значи дека треба да се затвориш и да останеш сам до крај на животот.
    Во тоа е убавината всушност во убавите поменти и разочарувањата, се поминува ;)

На stefan..c му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Абе па ни ја нејќам да сум више у статусов, ама па нејќам па ни по секоја цена да влегувам у врска со било кој ...

А ти стефан , јас би ти кажала дека немора да значи дека ако си разочаран од твоја поранешна девојка дека итото ке ти се случи и со таа наредна ...

вреди да пробаш, едноставно на почетокот не влегувај у врската со преголеми очекувања оди пополека но сигурно како велат ;)

Ако мислиш дека ете колешката ти е баш твој тип ондак go for it ;)

На stefan..c му/ѝ се допаѓа ова.
  4. stefan..c

stefan..c Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Sekogas se naoga nekoja licnost sto te zalazuva,otprven e se ubavo,te motivira da se zamaras za nea,posle se vrtat rabotite.
    Ne cine voa sto go pravis za mene,nemas vreme da sme zaedno,ne me zasluzuvas,pozstojano nekoj te kritikuva,sekogas koga te kritikuva nekoj si vikas za dobro e,a na kraj izleva samo da si gi zasluze site raboti sto gi saka i gi mectae

5. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Ама чоек не смееш вака секад да мислиш, едноставно сите заслужуваат да им се даде шанса, дај шанса па види што ке биде. Не чини вака секад да мислиш

Затоа најубаво чекор по чекор но сигурно оди ;) . Плус сите скенери уклучи ги и интуицијата нека ти биде на мах ;)

Не се сите исти ;)

6. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    како и да ќе се најде на крај некој што ќе ти го промени статусот!

7. bart.simpson

bart.simpson Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    Може глупо ќе звучи но....
    дали има некоја што сака да го смени статусот а да има до 20 год??? :D

8. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371

Стефан и Дива цреша ....а да си дадете шанса еден на друг :lol: постојат и лични пораки....искоритете ги!
    You never know! :inlove:

На lilybeth му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    Барт....а јас да ти препорачам една работа....гледам имаш 24 години...да пробаш со постари а не со помали.... Ако се чудиш зошто ти го кажувам ова, еве го одговорот:
    vrski/razlika-vo-godini-t101/210.html#p158715

10. elenkator

elenkator Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    Не знам зошто , но во последно време се повеќе гледам барем околу мене , машките ги свиѓаат многу повеќе некои ептен слабички девојки , не дека сакам да повредам некој , не ми е тоа намерата , туку си мислев дека сакаат повеќе некои девојки со облини ова она , ама гледам го сменале вкусот и чудно ми паѓа понекогаш , што мислите вие за тоа ? :D

11. bart.simpson

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    brat, podatocite ne se tocni, imam 20 god, zatoa baram nekoja do 20 god... :D

12. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    А зошто не се точни ? :^)
    Што мислиш дека ке постигнеш ако излажеш дека имаш 24 ? |(

И морам да ја прокоментирам првата порака... уште си многу млад за да звучиш вака очајно, а верувај дека тоа никогаш нема да те доведе до девојка ;)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bart.simpson

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    А зошто не се точни ? :^)
    Што мислиш дека ке постигнеш ако излажеш дека имаш 24 ? |(

И морам да ја прокоментирам првата порака... уште си многу млад за да звучиш вака очајно, а верувај дека тоа никогаш нема да те доведе до девојка ;)[/quote]

Затоашто на ниедна веб страна не сум ставил точни податоци...
    А за ова очајување, мислам дека секој си има кризни периоди, а дека заради тоа дека нема да најдам девојка... можеби, но тоа ќе ме направи посилен ... :D

14. bart.simpson

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    Затоашто на ниедна веб страна не сум ставил точни податоци...
    А за ова очајување, мислам дека секој си има кризни периоди, а дека заради тоа дека нема да најдам девојка... можеби, но тоа ќе ме направи посилен ... :D

15. Iva.T

Iva.T Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    435
    Допаѓања:
    745
    вака: веќе цела година си пишувам со еден дечко, учевме во исто училиште се имаме видено и во живо и сега многу пати ме има викано да се видиме, да биде нешто, ми кажа дека сака да пробаме дали ќе успееме, јас многу ептен многу сакам да бидам со него, али... има нешто што ме спречува.. тој е од центар а јас сум од село.. тој не знае за тоа, многу ми е глупо мислам дека нема да сака да ме види повеќе кога ќе му кажам, дека ќе ме потсмева... ;( незнам што да правамммммм веќеееееее.... а НЕ САКАМ ВЕЌЕ ДА СУМ СИНГЛ, да!

16. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Боже -,-, тоа што кажа дека ти си од село а тој е од центар, сакаш да кажеш дека ке му е срам со тебе да излегува, или да се фати со тебе?? Или пак се срамеш од твоето потекло дека си од село, па не сакаш поради тоа да му кажаш?
    Да му кажеш дека си од селo!! Нема потреба да ти се потсмева, единствена ке си што ке се фати со дечко од град или?? :x :x

На Iva.T му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Па излези види што ќе биде, кажи му од кај си (а и верувам дека веќе знае, сигурно има прашано некој), ако не знае и не би сакал да биде со тебе тогаш изгледа го цени тоа од кај си, а не каква личност си. Ќе знаеш какви предрасуди има и ќе го баталиш. Такви личности со такви предрасуди има многу, не е ни прв ни последен. А и ти не треба да се срамиш од каде си, туку напротив да се гордееш. :)

На zoki-poki и Iva.T им се допаѓа ова.
  18. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371

Види, различни мажи имаат различни вкусови....Некои сакаат слаби и витки, други велат „Боље да љуља, него да жуља“ :lol:
    Кратко речено - нема правила...но најбитно е да не се срамиш од твоето тело, какво и да е!

Поздрав!

На Name и Hipica им се допаѓа ова.
  19. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.679
    Допаѓања:
    174.605
    Ни мене не ми е посебно омилен статусов... ама коа ќе размислам, па боље сингл отколку во лоша веза... ....ин мај кејс -.-''

На Sun..Flower му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Се согласувам дека е подобро да си сингл отколку во лоша врска :)
    Mислам дека секој треба и да ужива во своето сопствено друштво, на крај краева, кој сака девојка што е досадна и чека некој друг да дојде и да и го направи животот интересен? :D (не се однесува на нешто веќе напишано, општо кажувам) А нешто што е најважно е мислењето и почитта што ние го имаме за себе! Know what you want, and never settle for anything else ;)