Mnogu sum povreden od devojkami,me faka strav,postojano se dvumam i so sledna vrska da ne izleze nesto slicno.
Може уште многу пати да бидеш повреден, но тоа не значи дека треба да се затвориш и да останеш сам до крај на животот. Во тоа е убавината всушност во убавите поменти и разочарувањата, се поминува
Абе па ни ја нејќам да сум више у статусов, ама па нејќам па ни по секоја цена да влегувам у врска со било кој ... А ти стефан , јас би ти кажала дека немора да значи дека ако си разочаран од твоја поранешна девојка дека итото ке ти се случи и со таа наредна ... вреди да пробаш, едноставно на почетокот не влегувај у врската со преголеми очекувања оди пополека но сигурно како велат Ако мислиш дека ете колешката ти е баш твој тип ондак go for it
Sekogas se naoga nekoja licnost sto te zalazuva,otprven e se ubavo,te motivira da se zamaras za nea,posle se vrtat rabotite. Ne cine voa sto go pravis za mene,nemas vreme da sme zaedno,ne me zasluzuvas,pozstojano nekoj te kritikuva,sekogas koga te kritikuva nekoj si vikas za dobro e,a na kraj izleva samo da si gi zasluze site raboti sto gi saka i gi mectae
Ама чоек не смееш вака секад да мислиш, едноставно сите заслужуваат да им се даде шанса, дај шанса па види што ке биде. Не чини вака секад да мислиш Затоа најубаво чекор по чекор но сигурно оди . Плус сите скенери уклучи ги и интуицијата нека ти биде на мах Не се сите исти
Стефан и Дива цреша ....а да си дадете шанса еден на друг постојат и лични пораки....искоритете ги! You never know!
Барт....а јас да ти препорачам една работа....гледам имаш 24 години...да пробаш со постари а не со помали.... Ако се чудиш зошто ти го кажувам ова, еве го одговорот: vrski/razlika-vo-godini-t101/210.html#p158715
Не знам зошто , но во последно време се повеќе гледам барем околу мене , машките ги свиѓаат многу повеќе некои ептен слабички девојки , не дека сакам да повредам некој , не ми е тоа намерата , туку си мислев дека сакаат повеќе некои девојки со облини ова она , ама гледам го сменале вкусот и чудно ми паѓа понекогаш , што мислите вие за тоа ?
А зошто не се точни ? Што мислиш дека ке постигнеш ако излажеш дека имаш 24 ? И морам да ја прокоментирам првата порака... уште си многу млад за да звучиш вака очајно, а верувај дека тоа никогаш нема да те доведе до девојка
А зошто не се точни ? Што мислиш дека ке постигнеш ако излажеш дека имаш 24 ? И морам да ја прокоментирам првата порака... уште си многу млад за да звучиш вака очајно, а верувај дека тоа никогаш нема да те доведе до девојка [/quote] Затоашто на ниедна веб страна не сум ставил точни податоци... А за ова очајување, мислам дека секој си има кризни периоди, а дека заради тоа дека нема да најдам девојка... можеби, но тоа ќе ме направи посилен ...
Затоашто на ниедна веб страна не сум ставил точни податоци... А за ова очајување, мислам дека секој си има кризни периоди, а дека заради тоа дека нема да најдам девојка... можеби, но тоа ќе ме направи посилен ...
вака: веќе цела година си пишувам со еден дечко, учевме во исто училиште се имаме видено и во живо и сега многу пати ме има викано да се видиме, да биде нешто, ми кажа дека сака да пробаме дали ќе успееме, јас многу ептен многу сакам да бидам со него, али... има нешто што ме спречува.. тој е од центар а јас сум од село.. тој не знае за тоа, многу ми е глупо мислам дека нема да сака да ме види повеќе кога ќе му кажам, дека ќе ме потсмева... незнам што да правамммммм веќеееееее.... а НЕ САКАМ ВЕЌЕ ДА СУМ СИНГЛ, да!
Боже -,-, тоа што кажа дека ти си од село а тој е од центар, сакаш да кажеш дека ке му е срам со тебе да излегува, или да се фати со тебе?? Или пак се срамеш од твоето потекло дека си од село, па не сакаш поради тоа да му кажаш? Да му кажеш дека си од селo!! Нема потреба да ти се потсмева, единствена ке си што ке се фати со дечко од град или??
Па излези види што ќе биде, кажи му од кај си (а и верувам дека веќе знае, сигурно има прашано некој), ако не знае и не би сакал да биде со тебе тогаш изгледа го цени тоа од кај си, а не каква личност си. Ќе знаеш какви предрасуди има и ќе го баталиш. Такви личности со такви предрасуди има многу, не е ни прв ни последен. А и ти не треба да се срамиш од каде си, туку напротив да се гордееш.
Види, различни мажи имаат различни вкусови....Некои сакаат слаби и витки, други велат „Боље да љуља, него да жуља“ Кратко речено - нема правила...но најбитно е да не се срамиш од твоето тело, какво и да е! Поздрав!
Ни мене не ми е посебно омилен статусов... ама коа ќе размислам, па боље сингл отколку во лоша веза... ....ин мај кејс -.-''
Се согласувам дека е подобро да си сингл отколку во лоша врска Mислам дека секој треба и да ужива во своето сопствено друштво, на крај краева, кој сака девојка што е досадна и чека некој друг да дојде и да и го направи животот интересен? (не се однесува на нешто веќе напишано, општо кажувам) А нешто што е најважно е мислењето и почитта што ние го имаме за себе! Know what you want, and never settle for anything else