Не се сеќавам на делови од животот

Discussion in 'Психологија' started by Milky.Way, Jun 7, 2013.

1. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

И јас не се сеќавам на некои делови од детството,. на пример со другарка некои глупости што сме правеле таа се сеќава на тоа а јас не..

2. lightning123

lightning123 Истакнат член

Како тоа не се сеќавате? Морничаво ми е кога некој ќе ми рече:" А кога било тоа? Јас не се сеќавам..."... Угх. Јас дури и до детал ги паметам случките пред повеќе од пет години, а и поновите... Понекогаш посакувам да ја немам тааа меморија, да не се сеќавам на тие ужаси, но, некој друг жали што ја изгубил, па најверојатно, би било подобро да си ја чувам, и така сеќавањата нема да ме повредат... Или да...

3. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Oд кoгa рaскинaв сo мoјoт дoлгoгoдишен пaртнер, ете и гoдинa пoминa знaчи oд тoгaш јaс не пoмтaм вooпштo не помтaм кo мoзoкoт зa џaбе дa ми е. Еднa реченицa не мoжaм дa пoвтoрaм кaмo ли дa зaпoмтaм. Ете пoвеќе ни ликoт не се сеќaвaм кaкoв му беше. Штo ли се случи сo.мене зoштo , не знaм и не знaм решение :( кo дa имaм прaзнa глaвa зa укрaс сaмo. Бргу губaм мемoријa ете тaкa се oсеќaм.

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Не се сеќавам ни јас некогаш на некои работи од минатото ама не обрнувам многу многу внимание на тоа.