Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.147
    Calvin Klein од пазарче:mm:

На ivi1987, Mr. Right, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    На ivi1987, do-re-mi, Mr. Right и 8 други им се допаѓа ова.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.779
    Допаѓања:
    324.983
    управо тој :D

На ivi1987, do-re-mi, Mr. Right и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    ЗнаеФ! :rofl:

Ми текна тема - имате во плакар такво фејк парче?
    Ја не, ако немам пари за TH часовник, ке си купам Casio, aма нема да е фејк. Или ако немам пари за D&G парфем, ке си порачам од Aвон.

На kikin, ivi1987, Mr. Right и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.325
    Допаѓања:
    173.504
    Не чинат тие. Јас од поскапите земам, 3 за 100.

На ivi1987, x.Daisy.x, Sesil и 11 други им се допаѓа ова.
  6. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    93.616
    Се извињавам за лоша проценка,јас екстремно брзо одам(hollest)
    Ја ко шо одам,никој не оди:rofl:

На ivi1987, do-re-mi, WildMk и 12 други им се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.779
    Допаѓања:
    324.983
    богаташ

На ivi1987, mal.ecka, Mr. Right и 10 други им се допаѓа ова.
  8. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.147
    Ако е фејк adibas такво немам, а ако е фејк adidas тренерка од пазар имам :smirk:

На ivi1987, Sesil, Rebecca_R и 8 други им се допаѓа ова.
  9. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.015
    Допаѓања:
    205.894
    Фејк не купувам,не се оптоварувам да имам парчиња од некој бренд па макар и фејк.Една чанта имам JIMMY CHOO ако воопшто правилно напишав,поклон ми е.Парфеми од фри шоп сум купувала,порано тоа,сега сум си задоволна со она што можам да го платам,без разлика на пр.од Лидл(убаво ми мирисаат).Сат рачен Casio,задоволна сум,ме служи.Не сакам да носам нешто лажно,демек еве,колку ми е чергата,толку си ѓи пуштам нозете.Тренерки најчесто од Солуно,во аутлетите,од таму патичиња.Не сум по секоја цена марка дека морам да имам.

На ivi1987, do-re-mi, Sesil и 12 други им се допаѓа ова.
  10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.861
    Допаѓања:
    267.197
    @SV1911 може ли линк до твојата тема?
    Малце гуглав и почнав да се ежам колку сум неинформирана, таму можам да прашувам, да не ја полнам темава.

На ivi1987, do-re-mi, Rebecca_R и 8 други им се допаѓа ова.
  11. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.861
    Допаѓања:
    267.197
    Околу марки исто како @Rebecca_R (више не знам колку пати пишавме исто како Ребека/Камелија :D ) фејк не купувам. Немам проблем никаков да носам поефтини работи, еве моментално имам тренерки без никакво лого, него да купам фејк Адидас од пазар.

Исто, никогаш не сум сакала облека со лого, во смисла обична маичка со Теранова/Калиопе/Манго/Конверс/ватевер по цела маичка напред.

На ivi1987, Dadusicka, Sesil и 8 други им се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.261
    Допаѓања:
    113.619
    @Mr. Right utre centarot kje bide zatvoren od 6 do 19 casot. Begajte ako ne morate. Fala bogu sto nema da rabotime. Da ne se lazeme ne mi e za doma sedenjeto ama ne e za zanemaruvanje opasnosta. 15000 vernici da ti dojdat ne e mala rabota. I megju niv eden da e svrki otide sve upm.

На ivi1987, Tajnaotrovna, WildMk и 10 други им се допаѓа ова.
  13. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.861
    Допаѓања:
    267.197
    15 000 католици имаме?
    А сигурно ќе има и други.

На ivi1987, Rebecca_R, Mr. Right и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.939
    Допаѓања:
    179.504
    Еве јас неповикана, да пријавам дека ја исшпионирав;)
    Уште немам време да дишам, а ни добар ден, добро вечер да пишам:sweat:
    Ако остане енергија во мене, ќе се вештерам после, ако не другпат:bandit:

На CameliaMiller, Rebecca_R, dunika и 5 други им се допаѓа ова.
  15. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.630
    Допаѓања:
    148.236
    Сакал да те импресионира :emo:
    Не знам дал имам такво парче, може имам ако ми донел некој нешто на поклон, не се замарам ако ми е убаво си носам :)
    За девици преска зборевте не можев од децава да се доискажам :D, мм не е ич типичен пример, не е педантерија и не се замара ако е дома несредено, иако знае од време на време да му излезе на површина таа карактеристика. Во секој случај му смета кога ќе се фатам да чистам очигледно бидејќи стално вика нема потреба чисто било, само играчки растурени му сметаат, ама не се замара да ги раскрене. Е затоа за време на викенд обавезно и улетува на кујната и ја прави цакум пакум. Колку толку да не сме бе, ич, друго ќе направи ако му кажам ама мене ми е полесно сама да си завршам отколку да се мољакам. И малово е девица ќе видиме како ќе се покаже. Искрено и јас не се замарам многу ама ме фаќаат живците кога е многу растурено а со децава најчесто е така :D
    Да каснам нешто и ќе спијам. Треба порано да излагам итре па со гоапод напред да стигнам со време,ме чекаат обврски еден тон:doh:

На ivi1987, Yowannty, Sesil и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Ништо од одење на слава вечерва. Не знам што и’ е на бебка, залепена е за мене и само се дере мама мама. Не можам да мрднам, ма не можам вода да се напијам без да ми се беси за нога :x Не знам што и’ е. Не дава татко и’ ни да ја пипне, ни баба и’, бега од сите и трча по мене. Прееска мм ме гушна, она го испомава и се развреска и ми се напика неа да ја гушкам :worried: Тргнавме да ја бањаме прееска, не даде мм да ја допре, се утепа од вриштење и морав сама. И денес плачела цел ден кај свеки по мене. Дали дека деновиве дома бев, па се навикна да ме има по цел ден, не знам. Се надевам фаза е :worried:
    Многу ве замарам со детево, знам, ама морам да си се искажам. Фала на трпението на тие што ме читате :*

За фејк парчиња од типот Адибас, немам. Немам ни ултра брендирани парчиња, ама имам по некоја дизајнерска шминка :D Од “брендови” имам по нешто Мајкл Корс, Марела, Гес (што сепак се далеку покомерцијални и поевтини од хај енд брендови како Диор на пример), а најчесто купувам во Зара, Манго, Масимо, Страдивариус и остали прифатливи брендови. Е парфеми имам еден куп, строго оригинали купувам секогаш, и тие ми се слабост.
    Имам неколку инвестициски парчиња, како кожна јакна, фармерки и чизми кои сум ги платила повеќе, ама ги носам со години. Не купувам непотребни работи веќе, со став сум подобро купи едно и квалитетно, отколку десет никакви. Порано купував се’ и сешто и само трупав партали, а сега имам тродупло помалку гардероба, ама се’ од тоа носам и е со релативно добар квалитет. Знам што сакам, кој ми е стилот и според тоа и купувам.
    Интересно е што приватно имам многу опуштен стил, и неретко се случува некој што ме знае од работа, да не ме препознае кога ќе се сретнеме надвор од бизнис окружување. Деловно се знае, секој ден кошула, сако и панталони/сукња, додека приватно сакам да носам искинати фармерки, сакам ташни со нитни и синџири, имам така малку порокерски стил. И обожавам кожа (јакни, ташни). Црна кожа :inlove:

#модниисповеди

На kikin, ivi1987, do-re-mi и 19 други им се допаѓа ова.
  17. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    67.498
  18. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.630
    Допаѓања:
    148.236
    Те осеќа дека се спремаш затоа може така да ти прави, мене големиот кога беше бебче стално вака ми правеше не сум можела да го заспијам ако требаше некаде да одам. Не не гњавиш, мене барем ич не ми пречи :)

На ivi1987, Annath, Yowannty и 12 други им се допаѓа ова.
  19. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.225
    Јас како докажана девица педантерија:tmi: ќе добијам една од неколкуте метли и дезентал да подзачистам у предузеЌе:rofl::rock:
    Едвај чекам(е)(fingers)
    Кај нас пола работат,пола не:?:
    Јас физички дома ќе сум,ама ќе подработувам, а таман мислев раат да зачистам :@:D

Само јас ли шетам дете надвор на вакво време:?:
    Едвај петнаесетина дали не имаше низ маало, се друго напикано во "гламурознана" маалска игротека(facepalm)
    Една ми држеше индиректно предавање дека поголема е веројатноста да го разболам надвор, отколку во игротека на топло(lalala):headbang:
    И реков да бе, исто ко што новиот преЦедник е крив за хаосот утре поради Папата, како и оној кога се одржуваше Светскиот куп во фудбал...
    Само ме погледна лошо и си замина да си го земе детето што го оставила во игротека, дека она е најмајка:drunk:

Леле почнав веќе да одбрусувам на сите вакви смрдли и смрдежи, простете на израз:$

На kikin, ivi1987, Annath и 20 други им се допаѓа ова.
  20. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.630
    Допаѓања:
    148.236
    Не си бевме и ние едно саат и пол :) , имаше кај нас деца помалку ама пак имаше, бепе малку свежо ама не до толку да мора да се бутнеме негде
    Едит: и сладолед јадевме. Како бе може да мисли некој дека помалку ќе се разболат во игрптека одколку надвор на малку ветер (facepalm), да не збориме што е во ек на епидемија.

Последна измена: 6 мај 2019
    На ivi1987, Annath, Yowannty и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.