Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    @Bubce38 земи од кристалот околу 250ден мислам беше во зегин, по препорака од доктор тоа го користам, колку што знам дезодорансите ги затнуваат порите и не е баш убаво , пробај со тоа , а може и до некоја жлезда да е , провери некое грутче при туширање да не ти се создало под пазуви
    Форумов е за релаксација ,барем јас така го доживувам ,
    @Sexybaby86 ти барем луѓе сонуваш , не знам што е работава ама веќе цела недела се змии сонувам ,како ги бранам децата од нив .....ај да не бидам многу описна :rofl:пред спиење:rofl:
    Поздрав друштво :hug::hug:

На eta, friendy, duffi и 19 други им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.291
    Допаѓања:
    168.354
    Зошто сте собрани тука, имате квалитетни германски кремови за сончање Даглас, 50ка фактор 199 денари, 30ка 170, афтер сан 99 ден во Зегин.

На duffi, BearMe, Bubce38 и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.253
    Допаѓања:
    205.010
    Не сум Анетке никако лик кој претходно постоел, ама тоа не се докажува. И ич не е твоја вина обвинувањето, друг го врти тој муабет уште од поодамна. Ама ако има нешто што во мојот стил на пишување и изразување, страшно потсетува и вознемирува, зрело е да престанам да го правам истото. Што и да е тоа, и што и да е мојот "сарказам " (a зошто е во наводници? ). За читањето меѓу редови, не разбрав.
    Здравствените состојби се битни, знаеш зошто? Оти вчера на пример и излезе на малата страшна афта на устата, и појма немав што би можело да биде и дали би можела со нешто да ја мачкам. И си велам, да прашам на форум, ако сум лажен профил, кој ќе ми верува? Да постирам фото, ќе речат еве позајмила дете. Штознам јас колку е лажен профил лажен и до кај одат туѓите сомнежи за тоа што е лага во моите постови. А ништо не е лага, ама нејсе. Кој ми е крив ко не се зачленив пред 10 години, да се знаеше што е што.

Бтв. @Ariel кога почнав да пишувам овде, едно време се сомневав дека си вештачка интелигенција(facepalm). Ако сме живи во овој живот, би пиела кафе со тебе. Искрено се плашам како ќе ни биде муабетот, кога за толку многу работи исто мислиме (фала богу поинаку се изразуваме), ама па ти си била друштвена, јас асоцијална, ти ќе збориш, јас ќе слушам, или двете ќе молчиме ама нема да биде непријатна тишината. Сигурно и сладолед ќе јадеме, некој перверзно добар вкус. :inlove:

Останете убави, убаво друштво.

На mira.mira, Skorpija25, mal.ecka и 20 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.917
    Допаѓања:
    102.809
    Кога вака ве читам ми излегува слика како ја пораѓаме @Yowannty на Фемина групно.Имаме бабица - @bittersweet ,имаме докторка @Alishan30 , медицинска сестра или нешто слично @LiliBoz и @CameliaMiller (патем не ја читам нешто ,не знам зошто), @Annath одма ќе ја запишеме како матичен стоматолог,:D:D:D...
    Одвај чекам да ми дојде одморот,ги прешкртувам деновите како војник ,и имам планови за не знам што да направам,од масажи до шетање,ама изгледа ќе си летне со ништо посебно.И на фризер планирам тогаш да одам,вака од работа ми е измачување.
    На @Bubce38 и советувам да прекине извесно време со антиперспиранти и да проба со сода бикарбона.Значи со влажни прсти ја нанесуваш содата ...и повеќе обична вода да пиеш.
    Уште по дома не сум средена во моментов гарнитурата ми се тапацира па лежиме во дневната на гол паркет.
    И уште ова да кажам ,јас не сакам ниедна да се осети дека не е пожелна тука,нема зошто мислам.
    Пак ќе кажам ,сите сте едуцирани млади жени,не се бавете со напади,обвинувања и сл.Зашто сакам да ве читам како такви и мило ми е што низ Македонијава газат вакви жени.Зашто од овие другите ,змии на две нозе,доста ми се на работа што ги среќавам.
    Лека ноќ...

На Viktorijaaa5, mira.mira, do-re-mi и 34 други им се допаѓа ова.
  5. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.189
    Допаѓања:
    26.576
    Отвпрам да Ве читам и гледам 2.804 мислења :whew: се откажав..... Арни сте? Оффф.... Ќе ми пукне срцево.... Пишав и во СДК.... :whew: бебка спие :l: татко шета :wasntme: мајка дреме, чека вести - крши прсти :^) за хормониве имам пишано, ќе ги продадам ]:) инаку бевме на гости кај мајка ми со бебка :inlove: срцка е, си се смешка со сите, друштвено дете имам :inlove: а и мирно... Немам ништо друго да ви пишам :l: бидете живи и здрави самото тоа е најважно.... @Bubce38 гледам ти пишале за антипреспиранти, јас користам на Alverde од DM на природна база од Hammamelis&Limeta, сега имам од Камилица и Алое, не спречува потење но дава свежина :inlove:

На Viktorijaaa5, 24.07, eta и 29 други им се допаѓа ова.
  6. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.767
    Последна измена: 5 август 2019
    На eta, doubleg, Sexybaby86 и 16 други им се допаѓа ова.
  7. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2018
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    53.448
    :hug::hug:
    Отказ одма не мора да дадеш барај во меѓувреме друга работа па штом излезе нешто друго ќе си напуштиш:D

Хај друштво. Се прибрав јас. Само што си легнав .
    Си ја зедов венчаницата. Најубава ми е:inlove:
    И ми стигнаа купаќите од али експрес. Убави се:D
    Кај вас што има? Арни? :D

На eta, Skorpija25, Sexybaby86 и 21 други им се допаѓа ова.
  8. Vanj4e

Vanj4e Форумски идол

Се зачлени на:
    29 септември 2018
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    20.402
    Кога сме кај шишање не да сум за шишање ми се плаче од сама помисла:(
    Ама кога,кога да се шишам кога секој ден сум до 5 на работа а башка и секоја втора сабота ми е работна:)|-):(:(:(

Сакам да се шатирам и да се ишишам ама никој не сака од фризериве тоа да го прави во работен ден треба со мене да заглави до 21 часот ;(;(;(;(

Најубаво ден слободен да земам за шишање најпаметно ќе ми биде тоа нели?:x

На Sexybaby86, duffi, Tajnaotrovna и 12 други им се допаѓа ова.
  9. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.767
    Мене ме масираат(poolparty)
    Го намолив мм листовите на подколениците да ми ги измасира, страшно ја болат госпоЖава од денес:lol:и дури 2 мин ме масираше(highfive)доста ми било:shake:

На Viktorijaaa5, 24.07, eta и 21 други им се допаѓа ова.
  10. GirlyGirly

GirlyGirly Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2018
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    702
    Дезодорансот прекини го. Засекогаш.

Пробај сода бикарбона разредена да намачкаш на пазувата. Прекини со антипрспиранти.

Последна измена: 6 август 2019
    На eta, Sexybaby86, duffi и 5 други им се допаѓа ова.
  11. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    @Biljarkata јас пишав на кој ме потсеќа твојот специфичен начин на пишување. Мене пасоши, лични карти и возачки не ме интересираат, форум е и сите (треба да) сме анонимни. Јас за другата членка немам такви лични информации од каде е и што е, така да, не можам, а и немам намера да правам истрага дали си или не си таа. Никој не може да те избрка, а и никој не те избрка, сама се одјави од темата.

Фризер, депилаторка, сите ми се културни луѓе, најнормални муабети си правиме. Единствено мака ми е што на забар не можам да правам муабет, а ми треба :talk: Кога сме кај забар, @Annath да каже колку се познаваат мустачиња и влакненца кога поправа заби :| Уплав имам од тоа светлото дека сѐ се гледа, па обавезно пред преглед работат пинцети, лентички за депилирање и други козметички помагала :makeup: Да е мазно, исто како за на гинеколог :!: :rofl:

На Skorpija25, mal.ecka, Sexybaby86 и 21 други им се допаѓа ова.
  12. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2018
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    53.448
    Исто :tmi:

На Sexybaby86, fana, LejlaD и 7 други им се допаѓа ова.
  13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.402
    Допаѓања:
    222.489
    @Bubce38 истото би ти го рекла,немој повеќе со антиперспиранти,сода бикарбона или снаа ми употребува на еуцерин,во зегин го има и е многу задоволна,и за децата од него купува.Не можам да сум сигурна колку е здраво и тоа,нека кажат мислење членките кои повеќе се разбираат:*

На Sexybaby86, fana, Kate Rina 93 и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.604
    Допаѓања:
    264.622
    +1

На Sexybaby86, fana, Kate Rina 93 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.780
    Допаѓања:
    285.262
    Како бе да не користам антиперспиранти,посебно во лето?
    Незнам ама јас морам да користам тоа со сода бикарбона нема кај мене ефект.
    Ај мора од нешто и да се умре...

Последна измена: 6 август 2019
    На Viktorijaaa5, mal.ecka, Yowannty и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.683
    Допаѓања:
    147.449
    На такво јако светло, сигурно се познаваат и влакна, и пори, и нешта што не ни знаеме дека ги имаме.

Порано повеќе се замарав. Сега гледам жива и здрава да си отидам дома и од забар, и од гинеколог. Редовно се средувам, па ако баш тогаш некое влакно ми останало, да живеат несовршеностите.

На do-re-mi, Skorpija25, Yowannty и 24 други им се допаѓа ова.
  17. Majuska83

Majuska83 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    440
    Добро утро и убав работен ден!
    Немам ништо ново за пишување освен што бевме Банско за продолжен викенд и многу убаво поминавме!
    @Bubce38 јас го користам ова на Lush сега го земав пред некој месец и сум презадоволна. Се друго ми создаваше страшни болки под пазуви. Од ова се потам да меѓутоа многу убаво мириса, немам болки а 1 дневно ставам од него. Топло ти го препорачувам, искрено.

Прикачени фајлови:

На M&M, eta, Sesil и 12 други им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.344
    Добро утро :yawn:

На marlonbrando69, M&M, eta и 22 други им се допаѓа ова.
  19. BearMe

BearMe Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    6.728
    Добро утро :)
    Времето за преиспитување и носење одлуки почна. Во меѓувреме средувам плакар и фрлам/давам сѐ што не sparks joy :) . Редовно чистење е, ама да ја спомнеме и Мари Кондо :)
    Поубаво се чувствувам така кога ќе тргнам/фрлам нешто. Како цела негативна енергија и сите проблеми со тоа парче да сум ги тргнала од дома.

На Peco, zuto, friendy и 23 други им се допаѓа ова.
  20. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    12.034
    Допаѓања:
    180.251
    Добро утро:sun:
    Најпрво да стиснеме палци @Yowannty денес да издржи да не се породи. Од утре веќе полесно ќе се диши:).

Ви благодарам на сите за препораките. Со сода пробав еднаш, не бива.
    Ќе земам од ова сапунчето на @Majuska83 што го препорача, и од други имам слушнато дека ефикасно било, па ќе видиме.

Конечно поставив даската за пеглање. Во меѓувреме и гравче ќе се вари надвор на ќумбето на дрва. Таман и подлучени пиперки ќе направам повеќе, дел и ќе замрзнам;)

Требаше и на фризер да одам денес, ама оставив за четврток. Таман и некое фрузурче ќе направам за роденденот. Овие два дена ќе седам ко буф, неиспеглана. Ама по секако не планирам да излегувам никаде .
    МаШ ќе ме зеза што ќе бидам таква накострешена, али гајле ми е :D

Млеко нема , а кафе ми се пие.
    Какао ќе се вари.
    ОдоХ да се потам со другарка ми Пегла:sweat:

На Viktorijaaa5, M&M, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.