Абе на ја видов темава. Одлична идеа Шала на страна овде има многу интелегентни и паметни луѓе, со јак интелект и спообност за орторство и лидерство...ако се здружиме сигурна сум дека ќе поматиме вода на политичка сцена. Јас одма у филм влегов... ..замислете се појавуваме како анонимни со јака кампања.... ...со билборди низ цело Ск а после и низ Мкд....ама таинствени билборди...нешто во смисол ,,НАРОДОТ ВИДЕ ИЗЛЕЗ,, а на сликата еден куп народ со поглед насочен накај светлина Леле БУМ ќе направиме !!!
Неколку прашања имам до партијата 1. Дали ораторство би го дефинирале како вид на манипулација? Мислам дека објективно точна идеја не би требала биде подржана од оратор за да се имплементира? 2. Дали примарен мотив кон анархизам е избегавање стрес?
Рефи, ова со светлинава на билбордиве може да ги натера да мислат дека застапуваме некоја fucked up религиска идеологија. Но затоа пак, ова со излезов мора да признаам дека ти е кул идеја! Што значи народе, РЕФЕРЕНТКА ЗА ВОЏА! И ајде во знак на подршка стискајте лајкови за нашиот нов претседател!
Немој од заебанција па ставрно да испадне нешто... Мореее најјаки ќе бидеме Давајте предлози за лого... Дајте одма извршенодбор да се формира набрзина П.С. А да знаете реално колку тешко е партија да формираш....
Eve jas dobrovolno ke rabotam na marketing ...nemora da me plaka nikoj, sama ke si vadam ...de de.. od nekade
Ама лого во смисол -слоган На пр. НИЕ СМЕ НОВА СВЕТЛИНА или СО НАС ДО НОВА ПОБЕДА. незнам...такво нешто
Само не виножито, ние треба да бидеме нормална партија а не модерна и либерална, да не кажам извитоперена. Нека ми извини админката за коинциденцијата во називот Мислам дека грбот, знамето и химната се најбитни и не се согласувам дека бојата не е битна толку. Затоа, може црвено црна !
Нееее, жолти зраци само на црвена основа идат, да бидеме малку и патриоти и да се претопиме во македонското знаме.