Вчера вечер на премиерот од Муртино патоз го направи Мицкоски, подот го избриша со него. А да не збореме за речникот на премиерот миртински, апла му беше како селјак се изразуваше срамота кој ни ја води државава
никој никого не направи партал..нажалост...цела Македонија го чекаше овој дуел и освен чекич по глава што не удри сите нас обични граѓани, ништо друго посебно не видовме, ниту чувме. нема потреба Мицко толку до таван да го креваш.
зарем едно коментарче ти "пали" на оваа тема?? реков јас, дојде подобар живот и ги снема коментарите, се иселија членовите
Кутриов премиер на Северџистан.. и со папава не знае како треба да се поздрави, санкир во Мала речица е! Кукуууу
Има на феминава, на насловната страна видеото... И начинот на поздрав... Не дека е папа, свештено лице е мајко му.. не Аљи другар му...
Ѓорѓе го испобакнува онака у образ. Заев сакаше раката да му ја бакне. Ко што е ред, нели. Папата не му дозволи па се испобацауваа во образ. Малку смешно изгледаше, ама не е во стил во кој ги напиша госпоѓата од горе.
Барем да се испобацуваа.. кај го виде тоа, а јас не? Не туку го бранете било не било, немаше допир на образи ама воопшто. Шо да прај кутриов, го нема стажот како Хорхе, со папата а и толку му дал Господ!
Толку ти е досаден животот па со сељо како Заев се замараш? Знаеме дека нема манири. Знаеме дека е прост. Он е смешен, ама вие што му го следите секој чекор само докажувате дека немате попаметна работа. Како ви е интересен, не знам. Ако не се поздравил како што треба, значи дека Ивана не си ја брка работата, не за џабе е протокол. Видовме дека и таа не е баш способна за улогата. Патем, ако погледнеш поздравите на сите кои ја водат мисата со папата се исти како со Заев, без допири и "љубење у образ".
И шо велиш! Ќе земам пример од тебе, во достиг на попаметна работа, ми реплицираш на едно две мислење, наспроти твоите 6-7 во темава. Убав ден драга госпоѓо
https://off.net.mk/lokalno/razno/dali-zhelbata-za-vlast-e-nasledna Само што не е до желбата, туку изборот на соработници не е случаен. Чисто да имате претстава како одат работите.