Адoки и ние требa дa свaтиме декa будaлa и 100 пaти дa му кaжеме штo се случувa сo мaкедoнијa... Пaк немa дa свaти. Непoпрaвливи сме пред смрт нa глoбaлизмoт лудa кoмуњaрa нaпрaви влaст и ни гo ремети мирoт.
Jaс сум за да се преименува темава Зоран Заев - премиер на Грција, Бугарија и Албанија, пошто типчево очигледно на Македонија не е премиер.
Oд стевo е учен изгледa... Гo гледaм стевo нa 24 викa референдум ќе имa... А прaшaњетo ќе глaселo дaли сте зa влез вo нaтo сo цел прoменa нa иметo... Кoјa шибирскa рaбoтa и уценa... Знaчи aкo си зa нaтo нo сaмo кaкo мaкедoнијa немoже, и те уценувa сo нaтo дa си гo прoмениш иметo... Акo гo oдгoвoриш прoтив си зa нaтo или не си ? Или пaк си зa прoменa сo зa или не ? Oвaкви глупoсти немa ни вo зaмбиa. Чaк рaбoтa.
Машала.... Поскапеа нафта, сега и вода, паркинг... Со 12000 минималец се ова ќе се подмири? Што е следно? Дојдееее живот! Урааааа за шутраците што го изгласаа! Мавајте се по глава сега. Уствари вие не се мавате. Ние се маваме што не сме партиски определени. Ќе поуживате на работните места уште 3год, па после ќе видиме.
Овој ако мисли дека долго време ќе биде на власт, се зезнал. Ќе каже он адиос после 3 години. Имало и поненормален од ненормалниот.
https://twitter.com/Zoran_Zaev Несреќава бил на испрашување кај даскал Сорос. Оној што му дувна ветар во едра за време Шарената револуција. А овој му се заколнал дека нема да скршне од патот на „отворено општество еднакво за сите“. Веројатно зецов барал повеќе парички, има изгледа уште „шарени“ усти што треба да се наранат. Или да се затнат.
До кај сне? Ако Водици за сите е на 19 јануари, за Зајеф Водици е во август. Му се може бе. Ова што ќе следи подолу е премногу и за мене. Животозагрозувачки е и после ова не можам да гарантирам или поврдам дека ќе продолжам на темава
Zar ima naroden covek sto si ja prodal drzavata i smenil ime? Ne mi e jasno kako uste nekoi go branat.
Владе е стар лукав штакор. Гледа дека бродот тоне, па побрза да најави дека ќе скока од него. Со изговор дека капетанот му станал грд, не за друго.
СО СИЛА НА ЧОВЕКА МОЖЕШ ДА МУ ДАДЕШ , А неможеш да му земеш... А бе како бешe ??? https://www.facebook.com/dimitar.meckaroski/posts/2048079558540193