По лошо нешто не можеше да и се деси на Македонија.Предавничиште бр.1 Ај што е предавник и плус лаже , суши! Нема изјава каде нешто кажува а утре го демантира вика не бев јас не кажав така ова она.. а на крај со Мерцедесот ќе го продаваа па ќе кушуваа амбулантни возила па криви крастајци и сега на сервис ќе го носеле зарем не е лажење тпа сушење е само некој гледам тука коментира дека бил многу паметен , и умен па згора на тоа бил и убав
Сите ги шминкаат за пред камера. Посебно камена пудра. Инаку под рефлектори ќе бидат запотени како свињи.
А што ако ужива? Не му прават нешто болно па да плачи? Имам пријателка која тоа го работеше во една телевизија... сите пред настап ги шминкаат. Мислам.. муабетов е сосема непотребен..
Z.Z -Kolku odvraten mi e so sekoe pojavuvanje t.e izjava Antipaticen lik, odvean od viorot. Mislam deka site gi razocara. Vetuvanja astronomski, a realno veter vo magla.
Не знам како е можно... Стварно не ми е јасно колку е глуп или Заев или шефицата на протокол Иванна или односи со јавност у влада... АМА... ЗАЕВ СЕ СРЕТНАЛ со Принцот на Црна гора и МАКЕДОНИЈА. Алооо, принцот на Македонија. Човекот кој е прогласен за измамник, премиерот на Македонија го примил у Влада како принц на Македонија. Да не е дека е само он глуп, и Дунавка се сретнала со него. Чисто да знаете кој ни е премиер.
Не гледам разлика од на Грујо испадите, искрено. Овој неинформиран па му се изнасмеавме од што е глуп, а Грујо смислено пак ... Да не се правиме слепи на очигледни работи, може да ловиме исти и слични работи на Груевото и Заевото владеење, ама да мериме, некако нема поента.
Без разлика што е темата на Заев, моралниот компас за мерење би требало да направи да се преќути, јер и претходниот го правел истото, а тогаш сте го поддржувале. Тоа ти е исто како Гиш, Тамара и Тијана.
Eпа ај да ќутиме оти Принцот од Македонија го одликувал премиерот на РЕПУБЛИКАТА. Ваква глупост не верувам дека друг направил нити ќе направи. Како е можно премеиер на една држава да не знае дека немаме принц? Наш принц, ај за туѓ, сеедно, може не знае. Ама наш принц?
Па и за овој наш ПРИНЦ не знаел гарант дека е фејк. Програмиран е што да зорува и што да мисли. Може не му го вметнале принцот во софтверот дека е лажен.
Го има она психопатското во својот поглед. Стварно мислам дека му е потребна психијатриска консултација. И на него и на овие од ВМРО!
Муабетот ми е да признаеме дека еднаква глупоќа и простота е и тоа е. Мене не ми е јасно само во случајов на Заев, дали сериозно мега глупи луѓе му работат или го местат?! Не може у толку краток рок толку грешки од ист карактер да се случуваат. За Иванна одамна коментирав и мислам дека испаднав во право дека е неспособна.
Го местат. А он е глуп што сеуште работи со вакви луѓе. Не го местат само него, ами и многу други. Едно 80 % во администрацијата се од Вмро и се лојални како членство. А 20 % се неспособни кадри на Сдсм. И чорба.
Па ВМРО има 450 000 чисто Македонски гласови, како да се објасни работава дека СДСМ не може да е контролира државата. Од Администрација и Армија па и други делови моментално ВМРО има поголема контрола од СДСМ.