Голема матријалистка сум, а инаетчика итн. (ги има повеќе ) КОга би можела да бираш каде да живееш, каде би избрала?
Последен пат плачев пред два дена,затоа што чичко ми е во болница на операција... Дали сте сакале некого кој е постар од вас и ако е да,што се случило?
Никогаш не сум сакала некој шо е постар од мене мислам некоја мнг голема разлика.Секогаш ме привлекувале машки на моја возраст или една до две години постари така да неам искуство со мнг постари од мене. Која е вашата најголема грешка во животот?
Не постои најголема грешка во мојот живот затоа што не се каам за ништо што сум направила. Колку често барате помош од другите?
Mnogu retko ama toa ne se pijanki tuku izleguvanje vo restorani isl Dali ste bile vljubeni vo nekoj, a toj bil ramnodusen kon vas?
Sexy Nighty Bitchy od Gossip girl- kako napisana za mene.... dali se kaete deka ste mu raskinale na nekoj a ne trebalo?
За жал секогаш ме оставаат мислам до душа само 3 врски сум имала Дали некогаш нешто ве преплашило,ако да што?
Mislam deka e ok ama ako imas edna ili dve i toa nekoj normalni... taka ubavo mi izgledaat i bi se stavila i na sebe, no da vidam nekoj cel istetoviran/a napadno, toa mi e vise gadno... Sto nosite na sebe vo momentov?