Плажа,море.Италјанска пица.Тивка музика.Потоа танц,може и ноќно бањање.Многу убави бакнежи и секако прекрасно момче. Кога последен пат се бањаше?
Gift for you. Што ќе направиш ако дечко ти крие од тебе дека контактира со бившата, а ти потоа дознаеш?
Ke pravam seriozen muabet so nego.Da vidam koja e pricinata zosto kontaktiraat.Dali ima problem vo nasata vrska pa toj bara kaj drugi toa sto jas ne mu go pruzam ili seuste cuvstvuva nesto za nea pa zatoa kontaktoraat.Ili mozebi taa mu dodeva?Prvo sakam da ja znam pricinata,a potoa ke vidime Sto e najvzano za edna vrska da bide uspesna?
Најважно е да има љубов, разбирање, почитување, искреност, доверба. Дали си удрила шлаканица на машко?
neznam,verojatno nemam poraz sto go smetam za golem omilena makedonska pesna(nema vrska dali e zabavna ili narodna)?
Има повеќе ама би ги издвоила: Игри без граници, Слушаш ли, Јас не сум виновен, Бела, За година две, Црно тиквешко, Колку ми значиш, Не се предавам, Засекогаш и Посилни од се. Најдобар/најдобра македонски/македонска пејач/пејачка во моментов?