Искрено,само на мајка ми и Бог,и никој друг. Дали сте биле испровоцирани од некого,кој ве налутил многу?
Eheeeeeeee uste prasuvas, mnogu lesno se palam, taka da sekojdnevno mi se desava toa Dali ste se seksale na pijano ama kamen pijano da ne znaes so prais?
Ne deka bas se kaam, sea da sum bi resila drugse ama ne se kaam... Sto poveke ve privlekuva koa ke vidite u grad plava devojka ili crna?
Кога одам низ град не се пулам по девојки, барам некој излог да си се огледам јас самата. Али еве... искрено плава. Дали лесно се откажувате?
Ke si kupam kola, najubavi alista, ke i dadam na sestra mi, na moite, na decko mi, ke si platam fakultetot, ke si go kupam noviot parfem na bijonse lol i taka Dali imate "drugarka" so koja si praite lice a i dvete znaete deka e toa taka?
Јас сум премногу реална и директна. Не и правам лице но знам дека таа мене ми прави & i dont care Најубав момент у средно?
Ааа има доста! Но.. свиѓав еден од школо,па сите моменти со него во школо ми беа посебни Дали сте имале врска со некој од клас? И како функционирала?
Ne sum i mi smeta MNOGU,ama sekogas od toa izleguva dobro..FALA MU NA BOGA! Koj stranski jazik ne go znaete ,a sakate da go naucite?
Абе за Бејбикети беше наменето пошто УЖАСНО ми се прочита како УСПЕШНО... Ама ако знајш зш да не? Да го вртам филџанот?