heh,pa znam deka ludjeto pravat magii,neznam kako mozat da se zanimavaat so takvi raboti...a neznam dali se ispolnuva toa sto go pravat ma voopsto nesakam da mislam na toa me faca strav... Omileno zensko ime?
Esen-go sakam vremeto,go sakam vozduhot,gi sakam ulicite,mmm,esenta mi budi mnogu spomeni i togas imam najmnogu inspiracija za pisuvanje? postrasno e koga ke izneveri devojkata ili deckoto?
Хммм... прилично тешко прашање... Да си филозоф ќе знаеш да се соочиш со реалноста, без разлика дали е онаква каква што сакаш да е, или е сурова. Постојано ќе се базираш на факти и ќе живееш по дадени принципи. Да си фантазер ќе живееш во некој твој свет, во кој границите ќе си ги поставуваш ти. Ти ќе бидеш кројач на твојот живот, но никогаш нема да бидеш дел од реалноста, бар нема да можеш да се соочиш со неа, или пак, соочувањето со реалноста би била проблем. Сепак, кога би можела да бирам, би била фантазер, сега барем фантазиите се бесплатни. Која професија според тебе кај нас е најисплатлива и зошто?
mislam spored mene e stomatologijata... zatoa shto site imaat skoro rasipani zabi i imaat potreba od niv dali ceshto si prisutna na forumot?