Да веруваме во духови,вампири и други караконџоли... Прашање - Ќе ми посакате добра ноќ? Се исплашив од овие погоре..
Koga go izgubiv covekot koj go sakam najmnogu na ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel svet- mojot najdobar TATICKO Koja svojaa osobina ja mrzite najmnogu????????
мајка ми дефинитивно па само таа може да каже искрено дали ви се има случено при запознавање со личност што ви се допаѓа да `ви се сечат нозете`? и тој да го примети тоа ops:
Хммм би сакала изнендаувАЊЕ нешто направено од негови раце Дали кога ќе добиете ве боли стомак многу?
За среќа никогаш. Да ви е денес последен ден од животот, со која ЕДНА личност би сакале да го поминете?
Хмм тешко прашање,ама веројатно со дечко ми. Дали би сакале да живеете на планина во куќа со многу стакла?
Не...ќе ме убие промаја ама може една дрвена колиба со нешто вакво внатре и плус ова Дали би оделе на сафари?
ДА!!! Која личност во вашиот живот никогаш нема да престанете да ја сакате, дури и ако ви згреши многу?
Без размислување ..мада само на некое време не засекогаш. Како почество се чувствувате...како светот да се врти околу вас или како да се руши врз вас?