Очите Дали си задоволен од владата у Мк ? п.с. Јас сум у стилот на К 15 , чек да го ставам клипот вика : ..... пу да ти ебам и влада и све .....
Ni od segasnata ni od prethodnata pa ni od nea pred toa Politicarite da gi goris u plostad e togas ke sum zadovolen Koja godina si rodena
BI gi zabranil reprezentaciite i zloupotreba na sluzbenite koli ,na rabota so avtobus da dojdat politicarite Kade bi sakal/a da si sega
Канада , мислам дека тоа е последната желба што сакам да поминам дел од животот во Канада. Сите други желби ми се исполнети до сега. Штета на форумот нема никој што живее во Канада, очигледно се палат форумџиките на други држави. Дали се сметаш за осетлива личност ?
Е ова да! И тоа у накрцан пун бус, ко сардини да се гмечат, 200 души да има, на 50 степени без клима пуштена, мамето нивно. И така секој ден, да осетат убав живот. Да, иако се праам ладна дека сум ама само се праам. ____________________________ Имаш кола? Ако да, каква?
Оној другион опседнат со сребрени хулахопки, ти со бели изглеа ама чорапи? Иам, како може да неам. Инаку VW е широк поим, каква VW?
haha aj zdravje da ne ti se iskinale hh VW Passat 2018 godina tablicki e dovolno e ne mora tablicki Kade za nova godina
Може и се искинале појма неам, ќе се купат нови, бар за чорапи е лесно. Ааа Пасат, ок, добар избор. Е ништо без таблички. Не знам, далеку е Нова година, иако ќе дојде дур трепнеш. Дали лесно се опушташ пред луѓе и муабетиш отворено или стегнат/а си?
Se opustam lesno za rabotata mi nalaga sekoj den da se srekavam so razlicni luge Mozes li da zboruvas opusteno so nekoj stranec