има неколку песни списак разлога ван гогх she fucking hates me ама мојата верзија е he fucking hates me дали знаете со се масони ?
Јес, тајно друштво на богати и интелигентни луѓе кое успешно функционира веќе подолго време,... се претпоставува дека се вплеткани во многу матни зделки ама не може им никој ништа Кој е ваш омилен пијалок ?
Ретко и тоа за депилација за друго не, а во последно време сама си се депилирам со шеќерна паста или се поминувам со депилаторот. Два пати ставав надградба на нокти, ама не не е тоа за мене! Е да одам за шминкање за свадба, за некоја друга свеченост, ама не се бендисувам баш како ме шминкаат (вештачки, нападно според мене), повеќе си се допаѓам како сама си се шминкам. Што може навистина да ве трогне, да ве разнежни?
E навистина незнам.. Сеуште не сум ја пронашла нешто што може да го направи тоа или пак не сум обрнала доволно внимание на тоа. Хмм.. Која ви е омилена песна од Здравко Чолиќ?
Да се пофалам малку да сум била-- Хрватска, Италија, Полска, Бугарија, Србија, Грција, Албанија,Турција и сега Шпанија (играорка сум и многу патуваме, шетаме) Дали го гледаш South Park?
Скоро почнав да ги гледам, а до скоро време ги мразев, а сеге гледам бадијала Интересни, саркастични, реални... Како би реагирала ако животот ти се смени за 360 степени?