Ќе се искараме, ќе го убедувам дека лета, а веќе кога премногу ќе ме изнервира, мавам шамар и бегам. Дали си била Титово пионерче?
Не , се спрема невреме Во случај на пожар во твојата куќа (Не дај Боже) кои три работи ги зела од дома со себе?
Mmm..) Ipod-ot,lap topot I setot so sminki..(deka od texas mi se ne za dr ...da se od tuka novi sminki kje si kupam..) Dali bi odbrala dobra zhurka u disko ili da izlezesh so deckoto!?
Глава ме боли, ни јан не вечерав, се колвам со кафиња и колачиња си ги измесив хахаха . Дожд или снег?
Ни едното ни другото- ама кога би требала да бирам сепак снег- да можам да си шетам низ него со моите чизмички за снег Дали сакаш да готвиш?
Главно rock all night long и главно стари рок групи и песни, мада и други ствари слушам (освен турбиш!!!!! а да, и електронска музкика тешко ми влегува во ушите, староста некако не ми ја прифаќа во главава, а можда не е до староста ) Овошје или зеленчук?
Да ме отепаш ако знам. За брак никад немам размислувано, дури ни за заедничко живеење. ццц Нешто ќе е здравје некад. Смоки или чипс?