Аууу,само некој нека ме викне,ке го чекам на аеродром Каде последен пат бевте на одмор и како си поминавте?
Никогаш не би им зборела и на двајцата. Иако мислам дека во моментот би се стаписала и ни збор не би рекла. Дали имате братили сестра? и дали се сакате?
Прашањево е или-или ама ај нема везе Прашање си е прашање Папучар Што би земале со себе доколку одите на пуст остров?
Voda, hrana, mobilen i decko mi so mene Dali do sega ste otisle na sostanok na slepo? so nekoj so ne se znaete, sto ne znaete ni kako izlgleda?
Prvata godina odmor zaedno so decko mi Koj cigari gi pusite, a ako ne pusite...... kaj izleguvate najcesto?
Еве се релаксирам во домашна атмосфера Ти добра? не те боли глава денес? Не пушам, а најчесто излегувам во 69 или кастро зависи од раположение. И по некоја кафана доаѓа у обзир Што никогаш не би направиле во животот, по никоја цена?
Eve i jas vo domasna atmosvera, ne me boli glavata ama ladno mi e malku, nikako da mi pogodi coek Po nikoja cena ne bi napravila nesto sto ke im nasteti na moite najbliski lugje Dali ste kupile nesto za koe posle toa ste se kaele?
pa sum kupila i posle 2-3 pati so ke go nosam i si vikam ne trebase vsushnost se kaam koj crtan najmnogu go sakate ?
Кралот лав...Анастасија... и Мулан дефинитивно и сгеа би ги гледала!!! Дали некогаш сте се заљубиле во срцекршач?