Три. Ги знам и познавам уште од градинка, и тие се мојот компас, три страни на светот, плус јас - и животот ми е полн и богат. Што ве нервира кај другите луѓе?
Лицемерие,преправање дека се нешто што не се и полни со негативна енергија.Такви најмногу мразам. Имате ли домашно милениче, а ако не што би сакале да чувате ?
Имам хрчаче но сакам да чувам и игуана Што би сакале моментално да правите,а не сте во можност од Х причини?
N' when you can see your unborn children in her eyes You know you really love a woman. Koe ти е омилено јадење ?
Ubava , tvrdoglava, malce smotana , druzeljubiva, ubavo gaze, i tolku Kolku vreme vi trael najdolgiot seks?
Оваа нова година ( додека си лежев прегрната со дечко мии ops: :mrgreen: ) после лудувањето до 6 сабајле.Хаха. :mrgreen: :up: Што те разочарало најмногу во животот?
Лицемерни луѓе што мислиш дека ти се другари а всушност ти зборат зад грб Дали мислите дека искрена љубов е формула за добра врска?
Мислам какода утепам досада ама најчесто на крајот она мене ме утепа мене Има ли филм кој по Х пати го гледате и пак забележувате нешто што мислите дека не сте го виделе предходно?
Хммм.... Титаник. Со секое негово гледање откривам нешто ново. Што ви помага да бидете силни во „опасни" моменти?