Ееее, ме погоди. Па немам една омилена... Посебно ми се милни, тие повозрасни жени што идат за првпат на форумов и се си кажуваат искрено, без влакна на јазикот. Што корисно направи денес ?
Еј, ме замисли прашањево. Но со оглед на тоа дека е 10 и 45, а станав во девет и пол, ништо не направив,само исеков една диња за да ја јадам. Али у план ми е да бидам многу продуктивна. Каков ти е односот со братот/сестрата?
Знаеме понекогаш да се скараме , ама секогаш за глупости и банални работи. Инаку во глобала е Ок и со брат ми и со сестра ми Во која боја е најчесто твојата облека ??
Сива,црвена,зелена,жолта...инаку воо сите се облакам ама најчесто во тие На колку год. прв сексуален однос?
Само тоа што го јадам ... кога ќе размислам па баш и не е некакво големо готвење ама ми годи само да го подготвам Ќе одиш на отворање на AQUA PARK ?
Да се разбира дека ке одамм.. Дали сте имале вошки ?хаха..прашајнево е за нигде ама ај..можит некој имал..
Спојлер прашањево ти го мразам колку и овие блесавиве што ракоплескаат неуморно 63 каде би сакала да бидеш во моментов?