Би ја напуштила но за ептен краток период и потоа пак да се врата домче. Имаш дечко ? ако да опиши го
да,имам. висок,црн,развиен.....со најубави очиња и најубава насмевка,кошаркар и тој на мене,секогаш насмеан,весел,ме прифаќа таква каква што сум и секогаш е тука за мене. најсовршен дечко си имам,уште да живееше поблиску...... кога ти бил првиот бакнеж? поздрави до сите
на 12 години со момцето кое не го сакав воопшто но другар му и беше дечко на другарками па.... до кога вака бе???
Па чим ти одговарам потврдно на твоето прашање тоа значи дека читам Зошто стапката на невработеност се зголемува во нашата земја?
не пијам,спортист сум која ти е омилена бројка (поретардирано прашање неможев да поставам ама јбг) ??
Бидејќи тренирам карате, кога бев во Австрија на натпревар, сакав да се сликам со еден Русин, што беше прво место. Отидов и му викам : Can I take a picture with you? А тој ми вика: Sorry I.. I don't. И си отиде.. Се почуствував ептен глупаво, а после цела екипа од Македонија ме зезаше една недела потоа Што е последното нешто што си го кажала на некое машко?