Да!Ама само за момент и после пак сум си стариот алтруист. Што би направиле ако сте само еден ден машко(или женско за мажите)?
Секогаш смеј се . Убаво стои . На сите.! Не мразам никој. Не се замарам со туќи животи ама некогаш ми се иде некоја или некој да акнам по глава и имам акнувано Дали компјутерот ве нервра и ви кочи како мојот?
OOOOO NE da mi kloci ushte da go poturnuvam za da zapali ) sto poveke praktikuvate vo leto kapi ili naocari?
СЕ лее стварно незнам шо посебно би направила, неам некоја идеја посебна Која од баладите ви буди тажни спомени и ве потсеќа на некого?
pa mn rabota prvo site politicari bi gi smenila i bi prifakala sekakvi mislenja od narodot i od sekoja semejstvo bi rabotel barem po 1 clen fakultet ili rabota ? (za bilo koe i objasnuvanje zosto )
Факултет (полесно таму ќе се запишам, отколку работа што ќе најдам ) Знаете ли вистински да ги слушате луѓето?
Порано мислам дека повеќе знаев да ги слушам, во последно време на баш... особено кога ми зборува мајка ми. Кое ви е омилено место во Македонија?
Смоларски водопади... едноставно да ужива човек .... в кој град во македонија сакате да живеете а не сте од таму