Пиперкиии,ахаха се шегувам,ништо,тоа што се најде аргета најблиску и свеж домат.. Се плашиш ли од темнина?
Понекогаш На што би ги потрошиле последните пари во паричникот? На парчето облека на попуст кое долго време го меркате, или на храна(толку сте гладни што ќе припаднете)? Ај да ве видам сега
Шо знам,ваљда на храна. Инаку ако сум толку гладна, и да си купам некое парче со последните пари треба него да го изедам Си пуштила ли некогаш гасови(пуф пуф) кога си била со друштво ?
да Дали и кај вас дома (тато, мама) ја сменуваат програмата на тв, кога на филмот кој го гледате има експлицитни сцени?
2-3 дена кога патувам во друга држава,или ептен работам турбо од сабајле па да не си ги измијам.Осеќам кога не ми се миени забите и го мразам тоа чуство Ти често ли патуваш?
Не колку што би сакала Дали понекогаш сте вакви: Во моментот кога треба нешто да кажете ви се врзува јазикот и не ви текнува нешто и после си викате еее оти не му реков вака, оти не реков така? А пак во друг момент некој ни крив ни должен да си го однеси и да му се изнаразвикате?
Не,само од тие големите зелени скакулци ми е некако страв..бррр Кога ќе сретнеш некој,и дознаеш дека е судија,министер,голем газда-дали внимаваш како се понашаш и шо ќе му кажеш или си своја,се понашаш према него како према сите други?
Внимавам да не претерувам со леб и благи работи, се трудам повеќе да јадам овошје, така да...да Дали имаш права или виткана коса, и дали повеќе сакаш да имаш права или виткана?
Имам виткана коса,и си ја сакам многу После туширање имаш ли многу процедури-лосиони,силиконски капки,крема за пети,пена за коса и шо ли уште не?
Имам,Саричке мила Си се возела ли со некој таксист што многу лудо и брзо вози? Ако да,стигна ли жива здрава
Сум се возела и тоа релација Скопје-Охрид и лани и оваа година а во главата ми се врти *- ако умрам ил загинам..Оваа година се вратив жива,до година ќе видиме. Што правиш освен што тепаш време на фемина?