Па мислам дека сум премногу самокритична и знам дека треба да се сменм но незнам како ПРАШАЊЕ : каде сакаш да живееш ? z
Цел ден во пижамииии,приквечер може едно кафенце.. Кога би добил тикет за дестинација по желба,каде би заминал?
Леви дефинитивно. Кога би имале 100 милиони во банка, би купиле остров или би ги донирале сите пари во хуманитарни цели?
Кога бев мала и кога ќе ме гушнеше мама тогаш навистина се чувствував среќна и заштитена, сеуште мирисот на мама ме успокојува, но некако се одалечивме и не ме гушка како порано. Дали и дала се за да дојдеш до целта?
Купатилото, конкретно кадата полна до врв јас лежам си го пуштам мозокот на пасење... Кое е твоето омилено место кога сакаш да бидеш сама со себе?
Тоа што е многу тврдоглав и се прави во последно време! Прашање: Што би било прво што ќе земеш, ако избие поплава во вашиот стан?
Хм... Навистина не знам,најверојатно ќе ги земам највредните работи кои ми се неопходни,документи некои,злато и сребро,ако ми текне да ги најдам во таа паника. Што би сакала да можеш да направиш,а досега не си успеала?