Gérard Pique, за изглед оти спорт баш и не пратам. Доколку би имала шанса да бидеш со било кој во моментот, кој би било тоа?
незнам со Ив ваљда. Ако на сите што те познаваат им се избришат сите сеќавања поврзани со тебе, но се сеќаваат само на една реченица поврзана со тебе.Која би сакала да биде таа реченица?
Не дај боже да се случи тоа но сепак :би сакала да биде : ************** ти беше најдобра пријателка,керка,девојка и така Spoiler: спојлер всушност мајка ми и татко ми да се секаваат на : **************" ти е керка,на дечко ми : таа ти е девојка и тн. Што би направиле во вашиот град да врне силен дожд а вие сте надвор, сите имаат чадори а вие не, до вас има продавница за чадори но немате пари ?
Па нема нешто што би ме завртело за 360 бар досега не ми се случило....а ако ми се случи ке пишам Најдобра поза во сексот?
Онаа 'нашата' што си ја имаме јас и мм Премногу екплицитно да не разглобувам. Што ќе направиш ако дознаеш дека те изневерил?
Ќе избувнам многу силно и е тражам објаснување или можеби само ќе си заминам....незнам,а нити сакам да знам само претпоставувам вака До кој степен сте спремни да се жртвувате за љубов?
До степен на нормален ризик т.е или во граница на нормала под услов да е вредно жртвувањето. Која е твојата неостварена желба?
Сум срамежлива малце, напната што како дур излезам од дома После ко ќе се размуабетиме нема гајле Ако би имала сега карта во еден правец за било каде во светов, каде би отишла?