Хмм.Да коа бев 14 или 15 години незнам точно. У пубертет и онака мислев дека се е против мене.Хах. И не ми се живееше. ops: Вашето најголемо разочарување??
кога најдобрата другарка ме изневери :? имавме се, секогаш бевме заедно.. но за еден миг ни остана само едно здраво :? дали ви се дошаѓа вашиот живот ?
И тоа како :mrgreen: Сеа за сеа имам баш се што ми треба и што ме прави среќна,за понатака ќе видиме!! Во кого имате најмногу доверба??
Momentalno me nervira toa so neznam u so da se doteram za izleguvanje ama ne do tolku da me vadi od koza Kako ke se zurkate vecer?
бидејќи кај нас паѓа дожд.. ќе се размислам малку за излегување ама доколку излегувам најверојатно ке се изжуркам многуууу ! :mrgreen: конечно дојде викендот :mrgreen: каде сакате да излегувате ?
па некогаш да... се зависи од тоа каков ви е денот !!! Дали сте доживеале љубов на прв поглед,ама онака навистина да сте се затраскале ??? :roll:
ne ljubov ali golema simpatija sto odvaj cekav da se vrati od amerika za da go vidam sto ve ispolniva najveke ?
кога ќе си поминам прекрасно со другарките кога ќе си купам нешто ново што одамна сум до мислела и др. какви девојки ве нервираат ?
физички или карактер ? физички : носот, подебели усни карактер : да не сум толку љубоморна што повеќе гледате кај некој маж: надворешната или внатрешната убавина ?
се случуваат, секогаш мислиме дека тој е вистинскиот.. но мислам дека сеуште не сум ја запознала дали гледате велики брат вип ?
ne mnogu,no najcesto portokali koga posleden pat se cuvstvuvavte vinovna za nekoja grezka,a ne mozevte da ja ispravite?
се чуствував виновна што и ветив на баба ми дека ке ручаме заедно и јас тогаш се искарав со мојте и не појдов кај неа а др ден беше прекасно тоа мозеби не е грешка ама за то ми е најмногу криво сто не сум го направила која боја ви е омилена ?