Ако е сончево прошетка во парк...Ако е облачно во кревет гушнати и некој добар филм... Омилено место за викенд?
Кујна....зато шо троседот е најубав, тоа ќошето кога ќе си го фатам На кој начин му докажувате љубов на некого (ги исклучувам ТЕ САКАМ) ?
Decko mi i sestra mi, drug vistinski prijatel nemam dali ste se razocarale nekogas od drugarstvoto i zasto?
Да, бидејќи се повеќе чувствувам дека правото пријателство го нема, а луѓето се дружат само од корист. За жал. Дали имате доживеано deja vu, да бидете на некое место првпат и да имате чувство дека и порано сте биле?
Абе не дека сум била прв пат на некое место, а да ми се чини дека сум била и порано. Ама ми се има десено да си седам така и да си речам АБЕ, ОВА МИ СЕ ИМА ДЕСЕНО ВЕЌЕ, значи истата ситуација, истите луѓе, истите разговори, скроз исто! Без кого не можете да си го замислите животот?
Пффф,шо знам ,ваљда верувам Размислувате ли многу за работи од минатото,оние што се случиле,и сега би сакале да продолжат?Ме разбравте?
да размислувам понекогаш.. и некои работи сакам да продолжат, некои сакам да ги променам.. како се чувствувате ? :?