poveke sakam sekojdnevno ali ednas mesecno me fakaat musickite i se doteruvam site da zjapaat ali kazav ednas mesecno kolku pati vo nedelata izleguvate?
2 пати. Петок и Сабота мислам дека нема потреба од повеќе Што правите кога момчето кога сте во друштво не ви обраќа внимание???
Аха,маче,едно досадно,и кучешуште подосадно,се лепат како поштенска марка штом ќе ме видат и кој прв ќе го погалам Кое ви е омилено јадење?
da zasto mi e zdosadeno i monotono i me macat egzistencijalni prasanja :roll: dali ste ucestvuvale vo tepacka nekogas?
majka mi i tatko mi,se edni i edinstveni..gi sakam mnogu.. dali se slozuvate ubavo so bratot ili sestrata so imate?/i dali im se doveruvate ili ne znaat bas mnogu za vas?
Da imam brat i dobro se slozuvame ama pomal e pa zatoa ne razgovarame mnogu za iskustva i takvi stvari ne mu e vreme uste Dali ste bile na odmor vo nekoja dalecna zemja(na drug kontinet primer )?
Не...а многу би сакала да одам во Америка... Што правите во Недела на пример кога имате слободно време а незнаете како да го искористите ама да не седите дома туку кај одите? на шетање?или?