pa bi trebalo,ama ne e taka na denesno vreme. dali sakate golema svadba so site ceremonii i adeti ili mala?
http://www.youtube.com/watch?v=YvAPRIwX5KU мора да се слушне не да се каже Има ли нешто што досега те изненадило премногу кај дечко ти било негативно или позитивно и што ако е за кажување ?
Секој ден ме изненадува со тоа колку ме сака .. некоаш мислам дека не е вистина долга врска или авантура ?
mmm coek prosto da nemozi da odolej na dvete ali zadovolstvoto mi e pogolemo so sladoled koj den od nedelata vi e najubav i koj najgrd ?
Микрофон, не мора премногу скап + Едномесечен платен инклузив одмор на Кариби. Имате ли парче облека од кое никогаш не би се откажале?
да! Маичката со ГНР.Многу ја сакам ! <3 Кој бил/е вашиот омилен предмет и кој е оној кој не можете да го поднесете?
omilen predmet....Matematka,,,pa i site ostanati gi sakam....ama filozofijaaaa......mrazaaaaam....pobescelna rabota...amin dali ste premnogu ambiciozni?i go smetate toa kako precka ili golem plus?
Фејсбук да не навлегувам во подробности (26годишен дечко да ми тестира љубомора со менување на статус ВО ВРСКА - СЛОБОДЕН во рок од 5 минути) Што би сакале да добиете за нареднава Нова Година?