за момент помислив дека си една моја школска она има тетоважа ѕведички на вратот, тилот поточно и многу убаво и стои ( ама не си она има 18 год ) Омилена ТВ серија , хм....... не е серија ама „ Ај ти замижи “ Песна на која често плачете ?
don't u cry tonight sekogas mozam da se rasplacm na nea dali nekoja detcka pesnicka seute slusate ? (pr kire bananmen,zdravo genijalci na tie misalam )
Не,многу сум против тоа,акао почувствуваш потреба да изневериш тогаш подобро раскини ја врската Опишете го накратко вашиот совршен маж ?
Најубав, најзгоден, најпаметен,не пие, не пуши, не оди со други и не постои Кој или што ви било најголемиот предизвик до сега?
Абе не сум некој фанатик за чорапи, ама имам потреба Уствари кога ќе размислам, стално имам чорапи на мене. и хулахопки да носам, обавезно чорапи (се разбира ако ми дозволуваат обувките). Месечарите ли?
Татко ми кој е далеку .. и дечко ми кој ми фали секој момент коа не сме заедно Да можете да бирате како да ви биде животот , без пречки .. дали би го избрале и испланирале секој ситен детал?