Со некој директор на некоја швајцарска банка...чисто колку да си префрлам некој денар на сметка Што сакаш да бидеш во следниот живот?
Домашма мачка, да лежам и да јадам и за ништо да не се замарам :mrgreen: Кога би можела што би вратила од минатото?
Mnogu raboti ama mnogu sakam da si go vratam morskoto prasence mi umre lani Kako se zamisluvate za 10 godini
Како успешна 40-годишна жена, доктор на науки, мајка на 2-3 деца, со успешна кариера, куќа, стан, и глисер Можеби и кариера во некоја земја во ЕУ, зошто да не. Во однос на надворешен изглед - како 40-годишна жена , се надевам средена и дотерана во костимчиња во светли бои Што ви претставува наааајголемо задоволство?
Запоставеност , непочитување и незаинтересираност кон мене од негова страна али и тогаш ке размислам два пати дали да изневерам Дали би простила неверство?
Да ако ептен се зближиме со муабетите зошто да не Дали би заминале во странство сама и ги оставите сите овде(блиските) во случај да ви се нуди остварувања на вашите соништа?
Па пред неколку години на двапати ми се укажа таа прилика и пак си останав дома...Патриот Веројатно и сега истото би го направила...а можеби и не Дали би учествувале во Големиот Брат?
Вакво нешто имав јас еднаш поставено и сега мене ми дојде редот да го одговорам: Илиевски Кои се предностите да си сингл?
Хипи! Многу тешки прашања поставуваш.Заборавив како е да си сингл одамна сум мажена. Ја гледате Шехрезад?