Ај ти замижи.. ops: Се газам од смеење... Дали имате тетоважа или пирс? Ако да, што и каде? :twisted:
Да и да Пирс на папок и тетоважа позади на тил,така го викаат нели,искомбиниран ОМ симбол Која е вашата среќна ѕвезда?
Во школо по скали, ама не беше многу јако паѓањето Ви се испуштило ли некогаш да кажете некој безобразен збор или пцовка пред некој пред кој не требало
Уф, многу ретко пцујам, тоа е несвојствено за мене. Само ако некогаш ептен ме изнервира нешто, така што одговорот е не. Имате ли некогаш изневерено?
Баш денес...уствари секој ден се смеам од срце заради мојта другарка која има пре пре пре добра смисла за хумор и мислам дека она е виновна ако живеам 100 год Кога последен пат некој ве изненадил ама онака баш пријатно?
Мојот најдобар пријател кој за мене отишол и ми купил минѓуши.. А уствари тој дечко не може ни да замисли да оди во шопинг.. А исто така ме изненади и кога го замолив да оди со мене до еден бутик за да си купам нешто тој онака мрзливо се противеше но сепак не одби да појде со мене.. Кога плачевте последен пат..?
Во петокот. Подаривме мечиња и играчки на децата со посебни потреби. Дали имате завршено факултет и кој ?
Фала на прашањево.. Сеуште сум средно... Но планирам да завршам два.. сега не знам кои.. Но еден ќе биде вондреден а еден редовен.. Па ќе видиме.. Кога последен пат имавте sex..?