охохохо многу работи...би посетила одредени личности да видам што навистина мислат за мене дали мислите дека постои искрено другарство? (посебно меѓу нас,жените)
Мислам дека не... со оглед на тоа што никој не е имун на оговарања и трачарење,сите луѓе имаат различен карактер и немаат исти ставови и мислења за некои работи.Никој неможе да те свати за некои работи подобро одколку самиот себе.Не е начин да се затвориш и некои работи да не ги кажуваш на никој,ама барем од тоа што ми се случило до сега не верувам на никој за да не се разочарам.Разговарам за одредени работи и многу често премолчувам некои работи,не треба ама немам живци да ги трпам оговарањата и глупостите само заради тоа што не мислиме исто. Дали често се успивате ? :roll:
Досега само еднаш ми се случило да се успијам, да не го слушнам алармот на мобилниот, среќа мајка ми ме разбуди... инаку не, се будам без проблем, станувам без проблем... барем досега беше така. Не знам како ќе биде кога ќе почнам да работам Која е вашата најголема слабост?
Една грешка од минатото. Што е тоа што ти дава најголема сила да продолжиш напред во најтешките моменти?
Љубовта пред се...кон пријатели,семејство,`симпатија` Вреди да се живее,барем онолку колку да се исполни една од најголемите зацртани цели во животот и (онака нема да стигнеме да ги исполниме сите) Ваше мислење за дволичноста и лицемерието од блиски личности?
Пред скоро 5 години и ми беше нешто најчудно а по 4 год на истата дата првпат вистински се заљубив и сеуште сум Личност која одиграла важна улога во вашиот живот?
Сум ама не по моја вина па поради тоа не жалам,а и не ми е којзнае каква другарка Дали до сега нешто сте се засрамиле ама онака во земја да ви се пропаѓа ?
Сакам да добијам...торта да не размислувам каква да правам Дали лесно ви здосадуваат одредени работи, пример нет, тв, некој разговор, јадење ?
па некои да, некои не, пример јадење никогаш не ми здосадува дали сакате да го напуштите своето место на живеење?
Си го сакам родниот град и татковината, меѓутоа никогаш нема да успеам ако останам овде, така што сум приморана да сакам да го напуштам. Во што уживате?
sedenje so drustva po doma i da izbolostvo na gricki i nekolku cokolada onaka opusteno vkraj za da ne mislam na nisto dr sto vi nedostiga vo momentov ?
ахх..љубов :roll: дали сте доживеале големо разочарување..после кое воопшто не сте сакале да продолжите напред..?
Па досега не баш... мислам :mrgreen: Колку често западнувате во невољи?Онака да знам дали сте како мене или имате малце повеќе среќа
vo fevruari na najubajo den 14 iako nemam sreka so taa ljubovta ako bi imale sansa da si go smenite imeto kako bi ste se vikale ?