Во љубовта..не дек аногу имам таму ама за во карти сум тапа Да можеш на еден ден да бидеш некоја славна личност,која би бил ?
Мирисот на пролетниот дожд, ѕвезденото небо и целата таа збрка од мали дечиња кои се раштракани на сите страни по улиците. Со која улога од 1001 ноќ се поистоветуваш?
Па кај сите личности можам да најдам сличности со мене...тврдоглава сум, емотивна, сакам на сите да им е добро и ако можам на некој да помогнам би помогнала....незнам искрено Како изгледа вашето совршено летување?
plaza, sonce, kokteli, zurki... mnogu luge veselo zabavno egzoticno so koj bi sakala da zamines na pust ostrov?
pa ....da imam se vo zivotot sto ke posakam od toa nema pogolema sreka sto bi napravile ako ve udri licnosta sto ja sakate mnogu na primer decko??
Decko mi...vednas go ostavam ne toleriram nikakvo nasilstvo..mene nikogas tatko mi ne me udaril pa toj ke me udira :twisted: Koja e licnosta koja ke ja sakate bez ralika sto i da napravi?
sestrami kolku i da zgresi i da mi zgresi sekogas ke ja sakam dali horoskopot vi igra nekoja uloga vo zivotot ?
Да. најчесто се ми се погаѓа Има и исклучоци не викам не меѓутоа 90% е точно а и карактеристиките за мојот хороскопски знак ми одговараат :mrgreen: Дали сте зависник од шпански серии ?
Уффффффф....компјутерот :mrgreen: Колку сте самокритични(ја не сум за другите незнам ама ме интересира) ?
Хмм чат пат..обично за некоја слика што ќе ја насликам и сите ми велат леле каква е а јас нон-стоп си ја критикувам незнам зошто така.... Со кои пет збора би се опишала себеси?
Несакајки многу пати, а и сакајки кога некој си го бара и кога ме испровоцирале Дали досега сте издале нечија тајна?