Физички ама баш ништо, Spoiler иако не би ми дошле лошо малку поголеми гради, но не се жалам и овие се супер а карактерно да ми се намали емпатијава спрема луѓето, не сите заслужуваат добрина, ја злоупотребуваат како нешто најдено на пат. Што ви пречи најмногу кај луѓето?
Во кафич каде што отидов да работам само за летен распуст,да заработам некој денар за на одмор со другарките,2ра година средно и траеше таа љубов неполни 6 години.... Што би му кажале на некој кој не е повеќе со вас?
Безвременска,нераскинлива,неповторлива и досега никогаш неостварена љубов... Бескрајна поврзаност на две души и две тела во едно,бран од емоции и најдлабоки чувства какви што светот никогаш не видел! ( малку забегав а ) Колку често користите телефон додека седите во друштво?
Не кoристaм вooпштo, oсвен aкo некoј ми ѕвoни пa дa се јaвaм. Истoтo гo oчекувaм и oд другите. Кoгo би гушнaл/a вo мoментoв?
Би се oдмoрил oд секaкви глупoсти кoи ги читaм секoјдневнo пo сoцијaлниве мрежи. Дaли си бил/a нa нудистичкa плaжa?