kafe obicno koga odam denski neskafe pijam , a prikvecer kaj 7-8 pivo dali nekogas vi se slucilo da berite se na nekoja licnost i da ispukate pa se vlice da i kazite kako ste se cutvuvale vo toj moment?
На бившиот, едно сто пати му имав кажано се’ што мислев во дадениот момент на нервоза на пример. Баш пред два три дена сонував - им имав кажано на сите што ме нервираат, се’ во лице. Како некој wake up call ми беше тоа и си реков : Ќе дојде време, и ќе им го кажеш и на јаве. Нека му ја мислат. :twisted: Која ви е првата мисла кога се будите наутро?
хмм..има мноу омилени јадења ама ете нај обожавам пица(италијанска храна) дали кога сте заљубени се давате 100% ?
spred moeto zivotno moto ne bi trebalo ali da dali nekogas vi se slucilo (sto sigurno vi se slucilo nema nekoj sto ne mu se slucilo) nekoja nezgodno slucka i koja bila taa ?
vecerva ... edno dete mi gi zede cigarite i si gi klade vo dzebot a vo dzebot imase kondom i selata ustramena si gi zedov cigarite i sprinto nakaj doma dali imate nekoj so vi nedostasuva a e daleku ?
една од најдобрите другарки учи во Србија дали со твојата мајка зборувате за секакви теми(вклучувајќи го сексот)?
Да станам рано(не знам зашто ама најубаво ми е кога станувам рано ), да се истуширам и да пијам кафе на тераса. Дали сте задоволни со вашето тело?