За одредени работи важно ми е и на сите ни е важно колку и да викаме дека не е така. Дали често правите промени на својот изглед ?
па да , стилот на косата ја менувам често ако би имале можност , дали би отишле во друга држава со друг народ , ама да живеете без вашите најблиски ?
Да би отишла и сметам дека комотно можам да се адаптирам на друга средина,без најблиските. Дали некогаш ви било досадно и ако ви било тогаш каква занимација си наоѓате за да не ви биде досадно?
Мене никогаш не ми е досадно, секогаш наоѓам некоја занимација или на нет или читам книга, вежбам, гледам тв секогаш ми е занимливо Дали сакате да одите на одмор повеќе со другарк/ка/и или сами со дечкото или пак се во пакет?
Чистење на соба, миење садови, учење тупави теории и читање глупави книги... Што би си подариле сами на себе?
БлуАј, треба да дадеш одговор на прашањето кое го поставил членот над тебе. Никогаш! Огромен сладолед, ронета крцкава пченка и лимонада. Се нервирате ли кога ве оговараат?
Не секогаш, но и тогаш кога не и поверувам излезе како точна.. Што ви недостига во животот за да бидете целосно среќни?