Кола, куќа, облека, пат околу светот и тоа што остане на моите најблиски.. Што забележувате најпрво кај некој дечко?
Неговиот надворешен изглед и неговата финансиска состојба Се шалам секако дека и карактерот е важен и најважното дали ми се свиѓа Дали мислите дека немате доволно пари за сето она што сакате да го купите или сте задоволни со тоа што го имате?
Порано бев задоволна, доволни ми беа ..но во последно време се некако малку ми се.. Дали сте заљубени?
sama da pustam i da sledam ne,ama ako nekoj drug do mene gleda,ne mi smeta da mu pravam drustvo dali ste zavisni od femina?
Секој ден по саат време трошам овде... Така да - солидно зависна Што ви е важно да поседува еден маж?
Според мене , пеперутките во стомакот мислам дека се најбитни На кој попрво би помогнале ако им треба помош и на најдобрата другарка и на дечкото ?
Во мојот случај, на дечкото, ама познавам случаи што поише вреди да се помогне на другарка него ли на дечко Во каква облека се чувствувате најубаво?
vo trenerki opusteno i helanki so siroko majca obozavam da sum taka oblecena dali ste imale vrska na dalecina?