Не сум член на никаква партија. Која европска дестинација ви оставила голем впечаток и дали би ја посетиле повторно?
Па чим ми оставила голем впечаток, се разбира дека повторно би ја посетила. Уште многу пати. Едно мало гратче во Романија - Синаја. Што ве ГАЃА ВО СРЦЕ?
Машки солзи...кога видам како некој маж(пошто нели е симбол на храброст и издржливост) да плаче без разлика за што и да е...срце ми се кине Која песна ве вади од кожа ама во позитивна смисла(одбери една)
италијански, англиски, хрватски и по малку француски доколку имате можност да бирате која супер моќ би ја избрале?
да..во наградна игра на Прилепска пивара само мала бев не се сеќавам точно што беше наградата која боја ти е омилена?
Леле ми е страв да го помислам тоа, ќе побарам помош од некој, ако може да се спаси некако, ако не незнам ке се утепам од плачење, ке паднам во депресија, којзнае што ке стане од мене после нешто такво.. Пу пу , недај Боже.. Во такви моменти не ни размислуваш што да правиш немаш време за мислење. Дали некогаш си помислила на самоубијство?
Ne!!! I nikogas ne bi mozela da krenam raka samata na sebe... Dali bi se prijavila vo moment na vistinata?
Не ми се допаѓа, НИКОГАШ не сум ја сакала, мразам жени men eater, а можеби поради фактот што и сите бескрајно дрват за неа, ја има насекаде и доби статус на божица, најмногу ми оди на живци заради тоа! Сте ја пронашле љубовта на вашиот живот и се функционира беспрекорно, се додека не дознаете дека боледува од тешко излечива болест. Тој ви вели дека не сака да ве заморува, да бидете покрај него од сожалување. Буквално ве бутка од неговиот живот. Што ќе сторите, ќе го оставите или ќе се борите до крајот?
fight till the end цел живот богата со човек кому вашето срце не припаѓа,или сиромашен борба животна но со љубовта на вашиот живот .искрено??
Најискрено подобро сиромашна.. Но со љубов отколу без тоа.. Зашто богатството не е најважо на свет ( според мене) Каде би сакале да отидете на одмор?