Да ми се остварат сите желби. Ако би имале можност да заминете од земјава на 2 месеца, дали би ја искористиле и каде би заминале?
Ех и тоа како би ја искористила можноста да киднам надвор од државава,а прва дестинација ми е Италија Каде би сакале да живеете,освен Македонија?
Кога ми се дешава да фантазирам, фантазирам за се и сешто. Ама најчесто гасам светло, пуштам гласна музика, дезодорансот во рака и... се знае Сте имале, имате и дали би имале врска на далечина?
неделава еден ученик , мој бивши а сегашен на мојата колешка (од исти предмет ) во присуство на двете не прашува KOJ ZNAE POVEKE? прашање за следниот форумџија: во колку земји вкупно имате патувано?
Ако не ги сметам тие низ кои само сум поминала: 6 Дали сметате дека треба и тука како и на Западот децата да ја напуштаат семејната куќа на отприлика 20ина години и да живеат самостојно?
Доколку имаат можност зошто да не нели поубаво кога човек е самостален. Дали повеќе сакате опуштени да слушате музика пред комп или да се сончате на плажа ?
Зависи на што, не бе никако каква корекција, не дека сум самобендисана и дека ништо не ми смета , ама ми е страв за такво нешто ,и мислам дека никогаш нема да направам никаква корекција. Дали сакаш да спортуваш?А ако спортуваш колку често го правиш тоа и што спортуваш?