да го завршам фак,да се омажам,да си родам дете и дома да си средам пиц, -па после што сака нека биде. Што правите во моментот?
bledi lagi gi imam poveke za da se izvadam od nekoj situacii a najgolema ko si ja dupnav glata gi izlazav deka sum bila v park i na nekoe drvo sum se manala a jas bev na mesto kaj so ne me pustaa da izlezam i seuste vervaat vo toa mojte roditeli nemam nekoja pogolema laga zs mrazam da lazam i da me lazat kolku pati moze covek da se zaljubi?
уживам во слободно време,лежам,гледам телевизија,на ком се правам!! која марка на кола сакаш да возиш???
Има доста што ми се омилени..како нај ми е ванилата(ми е заштитен знак) и по тоа сите ме препознаваат ..цимет, кокос ми беше сега не толку..па се до зачини за готвење кари,чили,..итн итн. Каде се гледате себе за 10 години?
До сега... Ехехехеее.. не се ни сеќавам! Мислам дека се повеќе од 10 Незнам дали е веќе поставено прашањево но еве.. Најлош кошмар?
Кога некоја лицемерка ми се смее во фаца.. На пример хаулцинира ( незнам дали вака се пишуваше) дека сум кажала нешто и цело време ми се смее за тоа.. А не сум Кажала !!!! Дали можете без Фацебоок?
Со задоволство.. Мислам, кој не сака забава иако ќе бидам без семејството и нонстоп ќе бидам опкружена со камери Дали си ја излажала најверната другарка?