Ne nikogas,nitu sum ja izlazala nitu krijam nesto od nea. Dali nekogas si gi stavila ocilata da go gledas podobro "nego/nea" (nekoja simpatija ili pak nekoj sto go sakas),za da ne primetuva toj deka go analiziras od glava do petici?
Никогаш. Парно без очила, па и нека ме види, ми е гајле Што мислите: треба или не да се служи ОБАВЕЗНА војска кај нас?
Mислам да....а за жал има само платена и нема за женски..да имаше ќе бев прва кандидатка Што правите во моментот ?
retko mi e dosadno.A sto pravam?Pa najcesto sum na kompjuter.... kako se cuvstvuvas vo momentot,ti fali li nesto? neznam sto vise da prasuvam....
so yummy sme odgovorile vo isto vreme ne ne mrazam nikogo i mislam deka ne e ubavo vo sebe da go imame toa cuvstvo na omraza. kako se cuvstvuvas vo momentot,ti fali li nesto? neznam sto vise da prasuvam....
ок, ај сеа јас ќе ти одговорам, и вака сигурно нема да се поклопат одговорите моментлно- вегетирам, ми фали малку воља за живот.
Па немам баш некој опраделен китериум, ама мн ми е битно да има убави раце и дланки, ни сама не знам зошто кој ти е омилен цртан лик?
ПОстари, за сега. А за едно 20 год...уфф ќе копнеам по младо месо дали едно 100 пати се премислуваш пред да го напуштиш сајтов?