Не, НИКОГАШ! Дали би прифатиле работа во странство на 6 месеци и би го оставиле вашиот дечко/сопруг/љубовник?
НЕ би прифатила да одам сама,ако иде и тој тогаш одиме и на десет месеци не не 6. Последна прочитана книга?
Многу сум скромна ама ќе речам еден стан во друг град. Што би направила ако некој пред сите јавно изјави дека е вљубен во тебе, а го сакаш?
И јас ќе му признаам дека го сакам и ќе бидам најсреќна на свет зошто љубовта е взаемна (ама тоа само на филмови тешко да се случи во реалноста ) Кој хороскопски знак најмногу ти одговара
Ретко пцујам , се случува да опцујам еднаш во месецот , и тоа ако се изнервирам многу и викам ај у п.м или целосно кога никој не ме слуша. Што сакаше да станеш, кога беше мала?
hahahaha sakav da stanam kafanska pejacka i sluginka,smesno neli hehe dete.... Sto ti nedostiga vo momentov?
Eдна многу драга личност , која што сакам моментално најсилно да ја изгушкам. Колку време ти треба за да се спремиш пред да излегуваш од дома?
Некогаш ако ме мрзи да се спремам се средувам за 10 минути,а некогас ако имам голема желба се средувам со саати Дали преку ден повеќе сакаш да си на ниско или на штикли?