Убаво ќе ги распределам парите, неколку во банка, некои во хуманитарни цели, нешто ќе си купам и тоа. Кој ти е/беше најомилен предмет во школо?
Mnogu se cenam,i pokraj toa sto sum svesna deka imam i kvliteti i mani (necam na kirilica, leleee smeski mi napravi) Kolku pati na den jades?
-Кога можам донирам, секако со согласност на моите родители, не заработувам сама, сеуште од нив зависам, но мајка ми има многу дадено мои алишта стари на деца кои се посиромашни -Јадам 2 пати на ден со ужинки помеѓу нив, ужинката е или овошје или некој сок. Гледаш Шеќерезад?
Веќе одговорив на ова прашање на анкетата, ама еве ќе повторам: горда, праведна, искрена... Што ве прави силни и ви дава поттик да се спротивставите на пречките?
Моите дома ми се најголемиот поттик (ме подржуваат и ми помагаат и се тука за мене секогаш),љубовта ми дава сила(не зборувам само за љубов кон дечко) без љубов , како птица без крилја. Мислиш ли дека си постигнала нешто во твојот живот и што или тежнееш нешто да постигнеш?
Мислам дека сум постигнала нешто со тоа што имам многу пријатели кои ги ценам и почитувам, а и тие мене Кој бил со вас кога ви било најтешко?