Најмногу ме нервираат луѓе кои никогаш не се заситуваат со малку и секогаш се незадоволни со тоа што го имаат Дали гледаше фудбал финале Баерн-Интер?
da momentalno mi falat zs me ima fateno mrza maka mi e do pradavnica da odam da si kupam kolku vreme sedite na kompjuter?
Па ако сум дома ако не шетам негде , цел ден .. Дали ако би имале долга коса која ја пуштате цел живот, и некој ви понуди пари за косата , би му ја дале?
Од Охрид СУМ, па замисли што би било да отидам со танга на плажа. Значи НЕ! Што се случува кога ќе ВИ СЕ СПОЈАТ ЖИЧКИТЕ?
поарно да не знаес.неподнослива сим и кога пак ке биде се во ред сеуште памтам и сум неподнослва омилен твој парфем?
BU - зелениот, што никаде го нема, зошто не се произведува веќе А од овие што ги имам користено и ми оставил впечаток, тоа се Green Tea на Елизабет Арден, Hippy Fizz на Moschino и Nina од Нина Ричи. Филм на кој секогаш плачете?
батачиња со компири и салата дали сте упорни да придобиете некого(се мисли на машко) и покрај тоа што се занимава со друга?