vo princip ne no ponekogas moze da se sluci epten da izbuvnam...zavisi imas li profil na fb i kolku cesto sedis na fb dokolku imas?
Имам профил и искрено почнувам да се загрижувам околу тоа колку време поминувам на него... Кој ви недостига во моментов?
хмммм....ме погоди....со луѓе кои со добри пријатни,искрени,немам никакви проблеми и спорни ситуации,кои се угледни и пред се немаат лошо минато зад себе бидејќи на таквите секогаш им останува некако епитет и надимак...а после и и излегува фрзата “ским си такав си“....но тоа не значи дека др ги дескриминирам туку само се дистанцирам од нив,а со секој можам да имам површен разговор...а за пријатели веќе набројав.. на кој твои особини се гордееш?
На тоа што сум добра личност,искрена,паметна,не сум инаетлива и за тоа ми е многу мило,послушна.... Мислам дека е доволно Што најмногу сакаш за појадок?
Da i gi obozavam zivite svirki Koja domasna obvrska najdobro ja izvrsuvas(gotvenje,cistenje,perenje itn.)
Хммм обожавам танцови,денсање ваоооо Сепак омилен танц ми е фламенкото на Шпанците Како би ги крстила децата ако имаш едно машко и едно женско?
Пролет - птиците пеат, сонцето грее, цвеќиња цутат.... а Хипица има роденден Дали целта ги оправдува средствата?