Ова те чуди? Јас познавам пар во кој жената стриктно му кажува на мажот каде да оди, со кого смее да се дружи, и колку време да поминува таму.
Да ти кажам, тоа ми е болест веќе. Не ме чуди, знам дека има такви, но нонсенс ми е да се мкнам на секој семинар со сопругот.
Не бре за да го спречам да не ме изневери . Одев со него за да си се шетам и јас Што ќе правев јас дома сама по 3-4 дена на пример Не му бранам јас ништо ,таман работа Ние сме мн возрасни , помина нашето време за циркузи Маж ми лири да го редат нејќеше сам да оди Сега па од коа имаме дете не ни оди веќе Доста му е едукација Нека одат младите сега
Нема везе, има жени што ако мажот не е исфеминизиран не можат да го трпат. Мора тие да се босс-от у фамилија. Мене пример, од такви 'мажи' ми се повраќа.
Најлошо е ако ти е блиска личност и знаеш дека не бил таков. Ама како и да е, ако бегаме од темава да си кажеме барем дека ако има психо мажи, си има и такви жени.
Сум слушнал за вакви дешавки, а и на дежурства во здравствени институции. Ма да од една здр. институција си имаат изнајмено стан на Водно и таму се дешавките.