1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Односот на зетот со вашите родители

Дискусија во 'Брак' започната од girl.23, 18 мај 2012.

1. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.093
    Допаѓања:
    42.286
    Или фудбал ако не се за ист тим:devil:

На Biljarkata и Adidas888 им се допаѓа ова.
  2. halfasoul

halfasoul Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2023
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    284
    Имаше у америка на овааа тема у емисија една видов кратко видео кај шо велеше дека главата на семејството таткото сопругот ако е динервинер победник јадач лапач како да кажам лош знак е тоа црно се пишуе со тој чоек

3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.873
    Допаѓања:
    186.513
    Тенџерињата фигуративни беа, да може да е и каучот, бормашината, чешмата- јас вака праам и вака е единствено правилно(lalala). Подалеку, пораат:mm:

Ај сега да видиме дали тема домазет има, таму да не преселат:bug:

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    9.627
    Мм се сложува со моите, ама исклучиво 2-3 дена, не повеќе. Татко ми е тежок карактер, а мм своеглав. Среќа далеку живееме. Исто е и од обратна страна, јас со старите.

5. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2016
    Пораки:
    4.430
    Допаѓања:
    8.362
    Мм е во супер односи со моите. Мајка ми е многу мирна и добра личност. И татко ми е добар ама малку повеќе инает. Ама што и да му кажеш не се лути. Не е од тие што сакаат се по нивно па ако им кажеш нешто се лутат. Мм е во супер односи со нив. И секогаш знае да спомне мајка ти и татко ти се многу добри луѓе.
    Инаку и тие сами ништо ми немаат речено до сега за мм. Може и немале ни замерка, а и да имале преќутеле пошто ме знаат каков карактер сум. Јас не ќутам, одма сечам.

Бабите секогаш го сакаат зетот.
    Инаку како што најчесто свекрвите не ги сакаат снаите. Дедовците не ги сакаат зетовците исто, (секако со исклучоци)ама не се како свекрвите до тој степен да прават буцки. Не го покажуваат тоа секогаш. Можеби зошто најчесто не живеат заедно. Познавам неколку примери што живееле како домазет, и секогаш имале проблеми со дедото а не со бабата.
    Најверојатно како што мајката за синот е посесивна, ваљда и таткото за ќерката се осеќа позаштитнички.

На Anyshka и Brpbrp им се допаѓа ова.
  6. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.482
    Допаѓања:
    37.249
    Затоа што пијат заедно пиво. :D

На Mumoftwo30, anuska_dzuli и ♡ Cinderella ♡ им се допаѓа ова.
  7. anuska_dzuli

anuska_dzuli Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2024
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    496
    Мм и моите се буквално како јас и моите. Уште од самиот почеток го прифатија и не го делат од мене и брат ми .Ама сепак тоа треба да биде обострано,и он е многу добар,културен, ги почитува сите од моето семејство и фала богу до сега не сме имале никаков проблем,се надевам така и ќе остане...Моите не се мешаат во ништо само сакаат да помогнат колку можат од самиот почеток. Дури понекогаш и ако мм се пожали на моите за мене ,јас сум крива според моите хаха.. :D

8. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.013
    Допаѓања:
    9.928
    Маж ми е шајка со мајка ми и сестра ми. Значи некад не се ни консултираат со мене колку со него:rofl: Буквално како син и брат им е. Ист однос има и он.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Rozevata

Rozevata Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2024
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    1.128
    ММ е идол во моја фамилија. Многу убав однос има со сите, посебно со татко ми, многу се почитуваат. :inlove:

10. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.223
    Допаѓања:
    50.811
    Со мајка ми додека беше жива имаа убав однос, но со татко ми постојано се караат.
    Татко ми е тип на човек што за ништо не се интересира,мрза и е многу ладен, а маж ми е спротивно од него и скоро секогаш се караат.