Немаш време да размислуваш! Нема подобра иднина! Немаш шанса да почнеш од почеток, Само еднаш се живее!
повторно сум сам на почеток, ко од ова ништо и да не се случило. повтроно сум сам на почеток, заборавам на тебе и на времето.
Сам скитник сум и трагам, никогаш не сум постојан се качувам и паѓам. Мојот дом е секој град низ кој јас ке пројдам случајно, мојот пат го бират нозеве тие ме водат самите-живеам како што знам, слободен и сам.
Црвени дождови солзите на градот мој, само два-три збора кажани од срце, се кријат од досада по нив слепо одам и со живот јас им плаќам да ме водат.
Sto posto kad si snjim ti mislis na mene Sto posto kad me vidis uvek zaplaces ma ti si s’njim samo iz ciste dosade Sto posto volis me to mrzis najvise
Zaplaci, sada jako zaplaci zaplaci, ili bar odglumi mi.. Ti si jediniiiiiiiiii u srcu mom ostani..........
Остани да ти кажем нешто још, остани и овај дан је био лош остани да не будем више сам јер је туга све што знам.
Kazu da noci provodis u gradu I da te cesto srecu pijanu I da o tebe samo prave salu Ne bi oni tako da sam ja tu......
Многу дни пребродивме ние, како чун на немирно море. Насмеј се на ветрот што вие! Љуби ме, и главата горе!
Лихнида кајче веслаше по Охридското Езеро Наспроти нејзе рибари... (се прифаќа КАЈЧЕ место ЧУН? стварно не ми текнуваше песна )
И не отворам очи Не сакам да престане Зошто во сонот ми е се' Јас немам споменари и групни фотографии А што е човек без спомени?
*Може наместо фотографии, слики бидејќи не ми текнува* еве една: Од сите мои слики што ги чувам Што ги редам и подредувам Само една не ми дава мира Од глава не излегува.